Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Jobb a külföldi férj? Mi többet vársz tőle? El tudod képzelni, hogy egy magyarul nem tudó külföldihez menj felségül? És ha igen, akkor hogy képzelnéd az életed?
A barátom angol. :) A mi kapcsolatunk alapján simán el tudom képzelni, hogy külföldi férjem legyen. :D
16/L
Én kiskorom óta olyan férfit szeretnék,akinek az angol az anyanyelve és fehérbőrű,valamint lehetőleg keresztény legyen(csak ne feketebőrű,vagy dél-vagy-középamerikai legyen!se ne ázsiai)...
Egyszerűen vonzanak az angol férfiak,de különösen az amerikaiak.
hát én a magyarokat részesítem előnyben :)
persze tudok angolul, de mégsem az anyanyelvem, és zavarna,hogy nem tudom úgy kifejezni magamat...
Krizsó Szilvianak is osztrák bankár férje volt.
Allitólag (amúgy a felmérések is ezt mondják) az osztrákoknak és a hollandoknak van a legnagyobb hímtagjuk. ;)
Én is odavagyok az angol illetve a német fiukért.:)
Én is az északi tipust szeretem, a déliek nem vonzanak, talán még az olaszok.Nekem olasz barátom volt.:)
Simán el tudom képzelni a külföldi férjet..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!