Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Jobb a külföldi férj? Mi többet vársz tőle? El tudod képzelni, hogy egy magyarul nem tudó külföldihez menj felségül? És ha igen, akkor hogy képzelnéd az életed?
Fú, ahhoz nagyon bele kéne szeretnem...mert zavarna, h hiába tudok jól angolul pl, nem tudom olyan szépen, választékosan kifejezni magam. Ráadásul én rengeteget beszélek, viccelődök és ez nem feltétlen menne más nyelven, ahol teljesen máshogy viccelnek például. De először megismerném a fiút és lehet, h összejönne a dolog...de akkor nagyon sok időt kellene külföldön töltenem, hogy beleszokjam és a nyelvet is anyanyelvi szinten (vagy ahhoz közel) tudjam beszélni.
De egyébként inkább a magyar fiúkat preferálom, az okos, férfias és magyar humorú fajtát. :))
nos, olyan szempontból lenne jó, hogy a gyerekek két nyelven beszélnének anyanyelvi szinten.
ellenben én jobb szeretem a magyar férfiakat, nem szeretnék kifejezetten külföldi férjet. ha úgy alakulna, hát akkor úgy, de nem fog. :D
"egy magyarul nem tudó külföldihez"
Erdekes, hogy a nagy tobbseg a gazdagabb orszagbeli(osztrak, nemet, angol) fiukat emlitette. Mi a helyzet Romaniaval, Bulgariaval, Kazahsztannal, stb...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!