Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom bejelölt egy ismeretlen, külföldi lányt fb-n, azt mondta h vmi játék miatt. Nem akarok hisztizni, de erre tenyleg szüksége van a pasiknak? én se jelölgetek ismeretleneket.
nem mindegy mit csinál? :D
legközelebb ha valaki kommentel a falára bevágod a csaj fejét a betonba vagy mi? xd
ennyi szabadsága hadd legyen (mert amit látom elég féltékeny lehetsz :P) nem mindenkit akar megfektetni, nyugi már...
Miért? Most mi van ebben?
Ez nem szükséglet, hanem ahogy ő is mondta játék.
Súlyos hiba az ilyesmin veszekedni, hidd el ebben nincs semmi.
Nekem skypeon vannak külföldi ismerősök, akikkel sosem találkoztam, mégsem jutna eszembe semmi olyasmi velük kapcsolatban, ami a páromnak féltékenységre adhatna okot.
irigylem a problémáid:D
nem midnegy? külföldi, ráadásul nem emgdugta csak bejelölte...
Na ezért nem regeltem arra a szarra.
Szomorú, hogy ezen keresztül élitek az életeteket. Bejelölt egy külföldi csajt és akkor mi van? Szerinted összepakolja a bőröndjét és másnap útra kell, hogy megdughassa?
Van, aki mindenkit bejelöl, csak hogy minél több ismerőse legyen, mert azt hiszi, hogy ez valami érték, pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!