Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Sorstársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Sorstársakat keresek! (férj, no dícséret, önértékelés nulla)

Figyelt kérdés

Engem soha nem dícsér meg, csak ha kicsikarom belőle....ha szólok hogy jól esne ha megdícsérne max akkor egyszer mondja utna többet már nem jut eszébe...

A kislányunkat folyamatosan dícséri hogy milyen csinos,édes szép(aminek én nagyon örülök nem is azért írom és még véletlenűl se gondolja senki hogy írigy vagyok a saját gyerekemre csak azért írtam ezt is le ,mert gondolom ha engem is csinosnak tartana akkor mondaná nekem is magától nem?

Egyszerűen nem érzem így magam nőnek, rosszat tesz nagyon az önértékelésemnek hogy felöltözöm rendesen de egy kis bókot sem kapok soha Töle....

Gondolom majd lesz aki megkérdezi hogy régen milyen volt?...hát nem volt nagy dícsérőgép már akkor sem, de én azóta többször jeleztem felé hogy jól esne ha néha mondana pár dícsérő szót(nem kell agyon dícsérni de max annyit hogy csinos vagy).....szóval ennyit szerintem a kedvemért lehetne változni.....

Egyre jobban csúszom le az önértékelési ranglétrán....ez Ő is tudja...

Ez sajna a kapcsolatunkra is rányomja a bélyegét hisz én egyre féltékenyebb és frusztráltabb vagyok.....

Van Valaki még így??Sorstársakat keresek!!!

2011. okt. 19. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
az idő megy és te sem leszel fiatalabb...
2011. okt. 19. 16:17
 2/11 napietus ***** válasza:

az én férjem sem dícsérgetős fajta :) de ez engem nem zavar, tudtam, hogy ilyen, mikro hozzámentem. megváltoztatni nem fogod tudni. a pici lányt csak azért dícséri, mert tudja, hogy fontos ez egy gyereknek. ha már nem lesz gyerek, őt sem fogja. tudom, mert apám dettó :D

ha csinos vagy, gondolom kapsz elég bókot, tudd magadról, milyen értékes vagy, és ne tedd függővé az önértékelésedet olyan dologtól, amit sosem fogsz megkapni (hogy a férjed szembe dícsérjen).

29/n

2011. okt. 19. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

szóval a figyelmesség meghalt a kapcsolatban.....

a helyedben ugyanúgy csinosan öltözködnék, elmennék emberek közé..és ha valóban csinos vagy adsz magadra, akkor meglátod, hogy elég sok pasi szeme megakad majd rajtad...és ha így van akkor nincs semmi gond, csak a párod már úgy érzi, hogy "minek mondjam, úgy is tudja nem??"

de végső és legrosszabb esetben viszonya van...legvégső esetben....

2011. okt. 19. 16:20
 4/11 napietus ***** válasza:
ja, féltékenykedést meg felejtsd el, ha nem szeretnél nagyon gyorsan gyermekét egyedül nevelő elvált anyuka lenni :S
2011. okt. 19. 16:20
 5/11 napietus ***** válasza:
ezt a férjem is szokta mondani, mikor még anyósom élt, néha kérdőre vonta, miért nem dícsér meg engem soha. akkor mondta, hogy a fűről sem mondjuk el minden nap, hogy zöld, ugyanígy egy szép nőről sem, hogy szép :)
2011. okt. 19. 16:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy csinos, akkor miért dicsérjen?
2011. okt. 19. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én ugyan nem vagyok ennyi idős...nincs férjem, barátom van, az is néhány hónapja. Borzasztóan idegesít engem is egy ilyen dolog. Ha kicsikarom belőle, megdícsérget....de akkor se nagyon. Nagyon zavar, hogy hiába velem van, más lányokra mondja h nem rossz csaj..bezzeg rám nem bírná mondani. (pedis sokak szernit szép vagyok, meg vékony is vagyok....) szóval teljes mértékben megértelek!!!!

2011. okt. 19. 16:46
 8/11 A kérdező kommentje:

16.22.....nah hát igen nekem is ez jár az eszembe...hogy ezért nem dícsér...hisz ha nem vagyok az miért is mondaná...

Ugyanakkor ott van bennem az is hogy 2 gyerekkel a hátmam mögött igenis akár büszke is lehetne rám:S....

Hát igen...én vágynék a romantikára (együtt fürdés,borozgatás stb...mire Ő inkább gyorsan lezuhizik hogy az x-faktort meg tudjuk nézni XDDDDD).....uh talán vmi hiányzik már..nem a régi....

2011. okt. 19. 16:46
 9/11 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok amúgy, tehát monhatni hogy mai darab...Ő 34 ....
2011. okt. 19. 16:47
 10/11 LadyLee ***** válasza:

Az a baj, hogy az ő dicséreteitől teszed függővé az önbizalmadat, holott ennek attól függetlenül kellene működnie. Ha nagyon gáz a helyzet, javaslom a terápiát.

Nem tőle kellene, hogy függjön az önértékelésed - először azt önmagában kellene rendbe rakni.

2011. okt. 19. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!