Sorstarsakat keresek! Egy petefeszked van es megis sikerult teherbe esned?
szia
nekem egy 48x48as volt a jobb petefészkemben, meg a beleimben is, mindenhol összenövések (endometriózis). Kivették a cisztát, csonkolták a petefészket. Így nekem 1,5 van... :S az első baba a 2. hónapban, a 2. baba az első hónapban fogant.
Azért nézesd meg magad egy másik dokival is, hátha elég csonkolni, és akkor mégis más a helyzet.
Egyik ismerősömnek egy petefészke van. Mikor akartak gyereket elment dokihoz azt mondta, nagyon ne reméljen mert ami megvan petefészke az is csak 30%-ban működik. Totál le volt törve, azt mondta mindegy akkor nem védekeznek ugyse esik tehrbe. Az első hónapban pozitív lett a tesztje:-)
Ugyhogy hajrá:-)
Szia!
Halistennek nekem nincs ilyen gondom, de anyukam egy petefeszekkel szult. Sokszor volt petefeszek gyulladasa. A noverem szuletese utan egyre rosszabbul volt, aztan 2 ev mulva volt egy vetelese, akkor kivettek az egyik petefeszket, ra egy evre megszulettem en. Ennek 25 eve, azota sokat fejlodott az orvostudomany, szoval szaerintem nem kell aggodnod, nemsokkal a mutet utan hozzatok is bekoszonthet a golya.
Barátnőmnek huszon pár évesen kellett kivenni az egyiket, neki azt mondták, 100%-ban átveszi a feladatot a másik.
4 gyerekük lett, szerintem elég jó arány. :o)
A barátnőmnek méhen kívüli terhesség miatt kivették az egyiket. Most várja a második babát.
Ha csak egy van, az nem baj, csak azzal ne történjen semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!