PG/53 Mikroszkóppal kapcsolatban kérdezném, hogy volt vkinek hogy akkor páfrányos volt amikor nem éreztél semmi? és rá 3-4napra amikor majd kiszakadt a petefészked akkor meg kb semmi csak amőbák? 2 naponta akciozunk a babó érdekében.
Szia!
Én is pont így jártam. Kb 3-4 nappal a hasszúrkát megelőzően páfrányos, és a hasszuris napokon meg amőbás.
Szerintem inkább a testednek adj igazat, és figyeld a folyásod! De kipróbálhatod még az ovus tesztcsíkokat is.
Teszveszen lehet venni 7 db-ot + 3 terhességi tesztet 1250 Ft-ért!!!!!! Én is most vettem, és hétvégén megyek is érte.
Szorítok, hogy mihamarabb baba legyen. Mi is azért "küzdünk". :)
Köszönöm a választ,remélem nektek is összejön.
Amugy az az érdekes hogy eddigi mensi szerint meg akkor voltam félidőben amikor páfrányos volt,de hasszurka szerint meg a 17.napon.Lehet hogy előbb érik a pete és akkor szurka amikor már ki is löködik?
A PG/53 akkor kezd páfrányosodni, amikor megemelkedik az ösztrogénszint a szervezetedben, nem pedig akkor, amikor kilökődik a petesejt. A megemelkedett ösztrogénszint váltja ki az LH csúcsot, ami megrepeszti a tüszőt. Vagyis teljesen normális, amit tapasztalsz, napokkal előtte páfrányos a mikroszkóp, és lehet, hogy a kilökődés napján már nem az ( tudom, a tájékoztatója nem ezt írja, de én is így tapasztaltam )
Másik tipp: nem tudom, hogy csak nyállal teszteltél-e, de a legbiztosabb az, ha nyállal és utána hüvelyi váladékkal is tesztelsz. A hüvelyváladék ugyanis nekem mindig csak egy napon mutatott pozitív eredményt, és az a megfelelő akciós nap volt! ( nyálból meg volt, hogy előtte 5 napig is ott virítottak a páfrányok )
Minden válasz érdekel,és minden tapasztalat.
Meg hát ez egy megbeszélős oldal...
Szóval akinek ami eszébe jut.
Köszönök minden eddigit.
elnézést kérek, nem akartalak megbántani. Csak egyszer feltettem egy olyan kérdést én is a PG-vel kapcsolatban, hogy kimutatja-e a terhességet, kinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai.
Erre valami nagyokos kioktató stílusban leanyázott, hogy honnan veszek ilyen baromságot, és koppra bemásolta nekem az EGÉSZ betegtájékozatót. Holott tényleg kimutatja..... 17 hetes terhes vagyok, a 7 nappal a pé utántól FOLYAMATOSAN páfrányos volt, a teszt után meg már nem nézegettem, mivel beigazolta a gyanúmat. :-)
Ezért aztán bocsi az intermezzóért.
Jaj, én nem haragszom, csak gondoltam "kimagyarázom magam" miért is másoltam be. :)
Igen, lehet, hogy a régebbi tájékoztatóban nem szerepel ez az infó, sőt abban az sincs benne, hogy mutatná a babát, ha összejön, de már rengeteg olyan hozzászólást olvastam, hogy tényleg mutatja!
Amúgy nekem a Jónás napok előtt is 1-2 napig páfrányos. Van aki ezt a módszert "ugatja le".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!