Hogyis van ez a PG53-as ovus mikroszkóppal?
Most kezdem el használni.A leírásban azt írják,hogy a peteérés előtt 3-4 nappal, és utána 3-4 napig mutat páfrányos elrendeződést.Máshol meg azt mondják,hogy peteérés előtt 1-2 nap és utána még 1 nap kell együtt lenni.
A mikroszkóp szerint 6-8 napig jöhet a baba?
nekem egyetlen egyszer mutatott páfrányosat, aznap együtt is voltunk a párommal.
azóta megjött. és most sosem volt hogy páfrányos lenne. fura egy dolog ez a pg53.
Peteérés előtt 1-2 nappal keverve mutatja. páfrány és ammorf alakok. utána 1 napig erős páfrányt kell látnod.
Nekem hüvelyből sosem mutatta a páfrányt,mindig mindent a nyálból mutatott ki. max 5 percet hagyom száradni.(nekem a Maby Baby van ) ez a 3. alkalom, hogy vegyesen mutatja a termékeny és terméketlen napokat. eddig 2 babát mutatott. ebből is tudtam, már peteérés utáni 3-4,napon,h nem vagyok egyedül. most is ez a helyzet. holnap kiderül:) szerintem hatalmas találmány a mikroszkóp:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!