Hogyis van ez a méhszáj dolog. Terhes vagyok vagy sem?
Elvileg nekem 6-án elkezdett fájni a asam és mindíg ez jelzi a peteéréem többek között.
Így elvileg 7-én volt peteérésem.
Azóta viszont nemmúlik el a hasam fájdalma.
A méh szájam kb félúton van felfelé vagy lefelénem tudom.
De kb úgy áll mintha az óra 15órát mutatna.
Kemény tapintásu de a méhszáj puhábbnak tűnik és mintha nem lenne zárva.
Kérlek titeket aki tud segítsen.
Ne haragudj, segíteni nem tudok, de nagyon érdekelne, hogy honnan tudod, hogy hogy áll a méhszájad!??? Megvizsgáltad magad?
Egyébként ha csak ennyi a tüneted, és peteérés környékén nem voltál együtt védekezés nélkül a pároddal, nem hiszem, hogy terhes vagy.
Kedves Válaszlolóm!
Az biztos ha terhes vagyok akkor most lenne a beágyazódás de én sem tudom ez mit jelent pl a méhszáj tekintetében.
Jelenleg ott tartok hogy, elérhető de elfordulóban van.
A méhszáj amolyan puhább de maga a méh kemény tapintásu és mondom mintha felfelé fordulna.
Jelenlegi állása meg olyan mint az órán a 15 óra.
És elmondanám hogy,én ma este próbáltam ki esőnek ezt-
Köszönöm hogy, írtok!
A nemvárt elött 1-2 nappal?
És elöttevaló napokban hogy smint volt.?
Nekem 7-én volt ovum. Szóval egy hete tulajdonképpen és most azért elérem aránylag rendesen.
Amolyan tojásfehérjés váladékos az ujjam amikor kihúzom és amolyan puhább tapintásu volt a méh. Szerinted ez mit jelenthet?
Köszönöm ha segítetek és szép napot kívánok
Kedves Utolsó válaszolóm!
A baj az hogy, nincsen viszonyításialapom.
Nekem van két gyermekem és soha nem néztem a héhszájat.
Most sajnálom mert legalább segítene.
Sajnos ovu óta fáj a hasam alúl bal oldalt és nem tudom miért.
Elviselhető nem azt mondom de nemtudom miért van.
Peterést elöző nap elkezdte és azóta abba se maradt.
A héhszáj meg ma este elég könyen elérhető szerintem és puhább tapintása volt.
Tegnap elött meg kő kemény volt este és amolyan elffordulóban volt az óra mutatója szerint 15 órára.
Most meg mondom puhábbnak tünt és amolyan tojásfehérjés váladék volt az ujjamon amikor kihúztam.
Hát nagyon szépen megköszönném ha tudnál mondani valami okosat vagy valamit. KOmolyan megköszönöm szépen.
Annyit szeretnék hozáfűzni a kérdésemhez és a válaszokhoz hogy, elvileg mostanra befejződhetett a beágyazódás ha mondjuk baba lenne.
Ma este néztem a méhszájat és allig épp hogy, elértem.
Nem tudom akkor ezt most mire véljem.
Vagy ennek így kell lennie egyébként is ha nincsen baba?
És mensi elött 1-2 nappal meg lemegy?
Szerintetek mire lehet következtetni a leírtakból?
A válaszokat-tapasztalatokat előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!