5-6 hetes terhességnél, ha a méhszáj egyre elérhetőbb, vizes folyás van és a hő is esik az lehet rossz jel?
Te tapogatod magadat belülröl? vagy honnan tudod hogy a méhszáj egyre elérhetöbb?
a hönek esnie kell egy idö után a folyás meg az egész terhesség alatt lehet. söt niagara mennyiségü is. nelkem volt az elsönél szinte betét is kellett.
a vérzés a rossz jel.
1 hét múlva menj el dokihoz, ez mind normális,amit leírtál.Azt nem tudom mikor esik le a hő, de az biztos, hogy nekem 6,5 hét körüli terhesen, már csak kicsit volt több, mint az alaphőm.Szerintem a beágyazódás után 1v2 héttel leesik fokozatosan.A vizes folyás, meg annak a jele, hogy a méh készül fel a "más állapotra" és úgymond "olajozza magát".Ezt dokim mondta, valami furcsa szót mondott rá először, és igen bambán bámulhattam rá, amikor kijavította ilyen hétköznapi kifejezésre.A méhszájadat meg ne nézegesd szerintem, mert ezzel fertőzést is okozhatsz, ami nem a legjobb terhesség alatt...
Ne aggódj, minden rendben veled, és a BABÁDDAL!!!!!
A jövő hétem már lesz szívhang, és ez majd teljesen meg fog nyugtatni....
gratulálok!!!!
van pozitív teszted, most örülj, ne vizsgáld most így, mert ilyenkor az ember könnyebebn összeszed akármit, inkább ne kockáztass sztem (tudom, hogy megfelelő kézmosás...bla..bla...de mégis)
boldog baba várást, könnyű terhességet, és majd szülést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!