Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Sorstársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Sorstársakat keresek! (férj, no dícséret, önértékelés nulla)

Figyelt kérdés

Engem soha nem dícsér meg, csak ha kicsikarom belőle....ha szólok hogy jól esne ha megdícsérne max akkor egyszer mondja utna többet már nem jut eszébe...

A kislányunkat folyamatosan dícséri hogy milyen csinos,édes szép(aminek én nagyon örülök nem is azért írom és még véletlenűl se gondolja senki hogy írigy vagyok a saját gyerekemre csak azért írtam ezt is le ,mert gondolom ha engem is csinosnak tartana akkor mondaná nekem is magától nem?

Egyszerűen nem érzem így magam nőnek, rosszat tesz nagyon az önértékelésemnek hogy felöltözöm rendesen de egy kis bókot sem kapok soha Töle....

Gondolom majd lesz aki megkérdezi hogy régen milyen volt?...hát nem volt nagy dícsérőgép már akkor sem, de én azóta többször jeleztem felé hogy jól esne ha néha mondana pár dícsérő szót(nem kell agyon dícsérni de max annyit hogy csinos vagy).....szóval ennyit szerintem a kedvemért lehetne változni.....

Egyre jobban csúszom le az önértékelési ranglétrán....ez Ő is tudja...

Ez sajna a kapcsolatunkra is rányomja a bélyegét hisz én egyre féltékenyebb és frusztráltabb vagyok.....

Van Valaki még így??Sorstársakat keresek!!!

2011. okt. 19. 16:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én akkor hiányoltam a barátom dicséreteit, amikor önmagammal nem voltam kibékülve. Miután felismertem, hogy mi nem tetszik nekem magamon, tettem ezek ellen és az önértékelésem helyrebillent, már nem kellett kívülről támogatni. Az az elsődleges, hogy magadnak megfelelj úgy, ahogy vagy, ezért tegyél meg mindent, és az önbizalmad sokkal stabilabb lesz.
2011. okt. 19. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!