Hogyan lehetnék még jobb férj, hogy legalább ennyit elviseljen nekem?
Szerintem nem sokat játszol, csak rosszkor. Lehet hogy amikor duzzog a játékért, azt azért teszi, mert szeretné, ha kicsit vele törődnél. Szeretgetnéd, becézgetnéd, stb. Olyankor abba kellene hagynod talán, és később folytatni. Talán ha ő az első és nem a játék, jobban eltűri. Látnia kell, hogy abbahagyod miatta a játékot és nem az a legfontosabb, hanem amit ő érez.
25L
Nem akarsz inkább engem elvenni? :)
Hogy egy kis játékért egy nő duzzogjon....nem értem.
Mi együtt szoktunk a férjemmel leülni a gép elé és játszunk.(mindkettőnknek van gépe és egymás mellett ülve,röhögcsélve játszunk) ebben mi a duzzogni való???
Érdekes feleséged van hallod.
Remélem nem sértettelek meg.
30/L
A nők szeretnek néha duzzogni, a jó férj az, amelyik el tud efelett siklani:) Néha annyira kibírhatatlan vagyok, hogy én is utálom magamat és azt szeretem a páromban, hogy ő elfogad így is, és tudja, hogy a hiszti, duzzogás stb nem is neki szól igazából és hogy magamban én sem gondolom komolyan csak egyszerűen kijön, nem tehetünk róla.:(
38/L
Pedíg én is nő vagyok,de nagyon utálom a hisztis pi...kat.Miért ne lehetne egy pasinak szabadideje,még ha a gép elött is.
Örüljön az asszonyka,hogy nem játékgépezni megy,nem ku@vázni és nem kocsmába.Mert akár ott is elszórakozhatna egy pasi nem?
Mit ell azon duzzogni,ha leül a másik a gép elé kicsit kikapcsolódni???
Kell mindenkinek szabadság,a házasság nem az egymás fenekébe való bújástól lesz szép,és ez minden kapcsolatra igaz nem csak házasságra.
Szerintem furcsa az asszonyka felfogása,és találhatna ő is magának valami kikapcsolódást,ha nem szeret gépezni akkor fejtsen rejtvényt,nézzen tv-t vagy tudom is én.
Szia. Hasonló cipőben járok, csak én a másik nem vagyok. Párommal 4 éve vagyunk együtt, még nem házasok, csak élettársak vagyunk. Eleinte párom nagyon sokat játszott, elhanyagolt. Sok-sok veszekedés után eljutottunk arra, hogy akkor játszik, amikor ideje és kedve van, sőt, engem is bebolondított, így együtt szoktunk játszani. Nekem is hasonló természetem van, mint a feleségednek, de ezen én igyekszem változtatni, és kevesebbet hisztizni minden apróság miatt, a párom kedvéért. Gondolom a heti 2x 3 óra az a raid idő. Ha jól gondolom az csütörtök meg péntek, legalábbis nálunk ez a gyakori raid idő. Beszéld meg vele, hogy ilyenkor játszol, de utána hétvégén vele vagy, csak vele foglalkozol. Gondolom rossz neki, hogy sokat dolgozol, keveset vagytok nyugis helyzetben, pl tv-zés, együtt főzés, ilyesmi. Ilyeneket próbálj beiktatni. Tényleg nem játszol sokat, ennyi kell. Szóval próbáld vele megbeszélni, hogy neked ennyi játék kell, kikapcsol. Ajánld fel, hogyha szeretne, akkor ő is kezdhet egy karit az acc-odon, hátha még meg is szereti, mint én is tettem.
Még annyira válaszolj, hogy mikor szoktál raidelni, illetve a feleségeddel mennyi közös programot, nem szexet:) szoktatok csinálni.
Nem kellene elmebeteg módon analizálni szegény kérdezőt..
A feleségednek semmi önuralma nincsen, a gond vele van,ha a néha előtörő indulatain nem tud uralkodni. A baj nem benned van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!