Hogyan lehetnék még jobb férj, hogy legalább ennyit elviseljen nekem?
Szerintem abszolút jó ksi férjecske vagy, a leírtak alapján, és az idő, amennyit játszol, abszolút nem sok.
Az én párom is szokott játszani, és én közben a ps2-n játszom az ágyban, és egymásnak mondjuk, hogy "meghaltam Apa", "lelőttek Anya", és olyan kedves így az egész. Ha éppen nincsen kedvem játszani, akkor főzőcskézem, és akkor is kiabálja a konyhába, hogy éppen ki lőtte le, vagy éppen hogyan jutott tovább (Manhunt-ozik) :)
Ennyi kell, nekem is megvan a magam gépigénye, amikor ezen az oldalon csevegek, és jókat röhög, hogy "codász...gyakori kérdések, codász...:D Szóval ne keresd magadban a hibát, a feleséged picinyt önző, de én azt mondom, minden férfinak, és nőnek ugyanúgy kell a kikapcsolódás..vagy így vagy úgy :)
A felségednek nyilván hiányérzete van, valamit akkor is elbaltáztál, csak nem tudsz róla. És elég gáz hogy minden válaszoló leszidja a feleségedet, hogy milyen hisztis, mikor az ő verzióját nyilván nem hallottuk.
Ő nyilván olyan nő, aki nehezen mondja el, ha megbántod valamivel. magában tartja, gyűjtögeti és egyszer csak robban, és a játékodra fogja. De nyilván nem ezzel van a baja.
Azt tudod tenni, hogy egyenesen megkérdezed tőle, hogy mit tettél rosszul, vagy mit vár tőled. Sajnálod ha figyelmetlen voltál, de nem tudod mit tettél rosszul és szeretnéd ezt tisztázni. Legyél vele nagyon kedves, és biztos el fogja mondani. Egyébként valószínűleg mindig mással "húzod ki" a gyufát :)
a kérdésedre válaszolva úgy lehetsz jó férj, hogy ha látod hogy duzzogás kezdődik felállsz két percre a géptől, adsz neki egy puszit és megkérdezed hogy mit hiányol. Ezt próbáld meg.
Már írtam választ,de most még hozzáfűznék valamit:nagyon friss házasok vagytok még csak most esküdtetek meg nem?Én nem is tudom de ezek a problémák csak most jöttek elő?Azelött nem viselkedett így a feleséged?Vagy nem éltetek együtt,hogy lássátok milyen a másik?
Így nem fog működni hosszú távon a házasságotok,ha már most az elején ilyen pitiáner dolgokon összevesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!