Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti hogyan reagálnátok...

Szülők, ti hogyan reagálnátok arra, ha megtudnátok hogy a lányotok majdnem 2 éve hazudik?

Figyelt kérdés

Általában nem szoktam hazudni a szüleimnek, de muszáj volt. Az egyetem első félévében megbuktam egy tárgyból, ami azt jelenti hogy 2 év helyett 3 év alatt tudom elvégezni. Persze otthon azt mondtam, hogy mindenből átmentem.

A 2. félévben próbáltam még jobban odafigyelni a tanulásra, de nem ment. Akkor is megbuktam egy tárgyból. (2. félév végén ért vége a kapcsolatomnak, annyira megviselt hogy megbuktam az egyik vizsgán).

A 3. félévben pedig 1 tárgy kivétel mindből megbuktam. Hiába jártam be órákra, egyerűen nem tudtam odafigyelni. Nem az elmélettel volt gondom, hanem a gyakorlattal.

Ebben a félévben (amiről a szüleim úgy tudják, hogy a utolsó) pedig be sem járok órára. A sok bukás miatt csak 2 tárgyam maradt, de nincs lelki erőm bemenni. Csalódtam a suliban, csalódtam magamban.

Volt egy mentőötlete a barátomnak, hogy kimegyünk külföldre dolgozni, hátha akkor nem fognak annyira haragudni a szüleim és a nagyszüleim. De jelenleg semmi sem úgy alakul ahogy elterveztem.

Május még messze van, de nem tudom mit fognak szólni a szüleim. 2 évet elpazaroltam az életemből, olyan dologra amiről azt hittem, hogy érdekel. De már utálom. :(

2012. febr. 22. 13:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szégyeld magad,megvezeted a szüleid.Gondolom meg sem fordult a fejükbe igy átvágod őket.Hisznek bíznak benned.Magukon húzzák a derék szíjat neked jó legyen.Tévedni lehet de majd 2évig.kirugni biztos nem rugnak ki,de ne lepődj meg kapsz egy anyait apait
2012. febr. 26. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!