Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok ha megtudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok ha megtudnátok hogy a barátotok kipróbálta fiúval?

Figyelt kérdés

pontosabban az egyik legjobb haverjával..akivel amúgy én is nagyon jóba vagyok.

19/L, ő 21/F

2011. dec. 9. 22:48
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
65%
vaslapát, shotgun, lánc, korbács láncfűrész
2011. dec. 9. 22:49
 2/57 anonim ***** válasza:
77%
semmit.. ez az ő dolga! nem vagyok az anyukája, hogy beleszóljak abba, hogy mikor mit csinál. ez az ő élete, az ő döntései! ha számomra zavaró lenne egy olyan sráccal járni aki "drogozik", akkor elhagynám! de semmiképpen sem mondanám meg neki, hogy mit tehet és mit nem.
2011. dec. 9. 22:50
 3/57 A kérdező kommentje:
szóval akkor te teljesen szemet hunynál felette?
2011. dec. 9. 22:52
 4/57 anonim ***** válasza:
61%

hát ha már együtt voltatok akkor, én biztosan kidobnám!

ha nem, akkor nem feltétlen csinálnék semmit!

2011. dec. 9. 22:53
 5/57 anonim ***** válasza:
56%
torrente!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 9. 22:56
 6/57 A kérdező kommentje:
ja igen, együtt vagyunk elég régóta.
2011. dec. 9. 22:56
 7/57 anonim ***** válasza:
zavar ez téged?
2011. dec. 9. 23:08
 8/57 anonim ***** válasza:
96%
BA..KI!! úgy látszik már túl késő van! ezt kicsit félreolvastam... azt hittem azt kérdezed, hogy a barátod kipróbálta a füvet!-.-' jééézus.. na mindegy...bocsi! előző válaszom akkor nem számít.. "megcsalt" vele? mi történt pontosan közöttük?
2011. dec. 9. 23:11
 9/57 anonim ***** válasza:
84%

Ha megcsalt vele, akkor vége lenne a kapcsolatnak, hiszen ebből a szempontból mindegy, hogy lánnyal, vagy fiúval- Ő is megmondta, hogy szakítana velem, ha megcsalnám akár lánnyal is. Ha szeretek valakit, akkor hozzá sem érek máshoz és nem is vonz szexuálisan sem, tehát ha igazán szerelmes belém, akkor se más lány, se fiú nem fogja vonzani.

Ha "előttem" történt a dolog, és eddig nem mondta el (mi speciel 4 éve vagyunk együtt), akkor nagyon ledöbbennék, és alapjaiban megdőlne a bizalmam benne- nem feltétlenül amiatt, hogy mit tett, hanem amiatt, hogy nem mondta el már az elején, mikor ilyen témák felmerültek, hogy ki kivel volt korábban.

Ha pedig mostanában jöttünk volna össze és elmondaná, akkor valószínűleg alaposan "kikérdezném", hogy mégis milyen indíttatásból tett ilyet, mert így azért megkérdőjelezném a nőkhöz való vonzódását.

20/L

2011. dec. 9. 23:13
 10/57 A kérdező kommentje:

igen, nekem is ez a gondom hogy nem tudom hova tenni az okát, meg az egészet.

és igen, hát lényegében megcsalt vele. orálisan elégítették ki egymást...illetve a barátom őt, a másik srác pedig kézzel.

2011. dec. 9. 23:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!