Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha megtudnátok hogy a barátotok kipróbálta fiúval?
pontosabban az egyik legjobb haverjával..akivel amúgy én is nagyon jóba vagyok.
19/L, ő 21/F
ha bejön a haverja akkor hármasban.
engem nem zavar a meleg téma,valahogy úgy vagyok velük mint a fiúk többsége a leszbikkel
én is sokáig úgy voltam vele, hogy elnézném neki...szóval ahogy a legtöbb srác áll a lány-lány dolgokhoz. amíg meg nem történt. így már kicsit máshogy tekintek erre...most csalt meg először. és nem tudom mit csináljak mert nagyon szeretem:( nem is tudom jobban "örülnék"-e neki ha lánnyal csalt volna meg. inkább azt nem tudnám elfogadni, hogy nem csak a lányokhoz vonzódik.
én egyébként úgy gondolom hogy igen is lehet valaki biszex ( ma 07:01-nek ), miért ne vonzódhatna valaki mindkét nem tagjához..azt pedig kizártnak tartom hogy velem akarta volna leplezni, volt már jó pár barátnője.
ő továbbra se tartja magát annak, azt mondta csak kíváncsi volt, és izgatta a gondolat, de nem vonzódik férfiakhoz semmilyen formában. persze ez itt kicsit ellentmondásos. és arra se adott határozott választ, hogy benne lenne-e még egybe.
nem férjem, de a párom...nálam ez nem így megy hogy amíg el nem vesz valaki addig bármit megtehet.
igen elmondta...nemrég...szeptemberben történt.
11:15 vagyok, mégegyX elmondom kb ugyanazt, ha ugyérzed, hgoy megcsalt, arra nincs mentség, akármivel is akar magyarázkodni.
De azt hogy nektek mien a viszonyotok te látod, alapban a tény ami történt nem lenne ok egy jó kapcsolat felrugásásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!