Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok ha megtudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok ha megtudnátok hogy a barátotok kipróbálta fiúval?

Figyelt kérdés

pontosabban az egyik legjobb haverjával..akivel amúgy én is nagyon jóba vagyok.

19/L, ő 21/F

2011. dec. 9. 22:48
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
91%

ha bejön a haverja akkor hármasban.

engem nem zavar a meleg téma,valahogy úgy vagyok velük mint a fiúk többsége a leszbikkel

2011. dec. 10. 13:09
 22/57 anonim ***** válasza:
67%
WOW,én a helyedben 3-asba kipróbálnám.... ;))
2011. dec. 10. 16:04
 23/57 A kérdező kommentje:

én is sokáig úgy voltam vele, hogy elnézném neki...szóval ahogy a legtöbb srác áll a lány-lány dolgokhoz. amíg meg nem történt. így már kicsit máshogy tekintek erre...most csalt meg először. és nem tudom mit csináljak mert nagyon szeretem:( nem is tudom jobban "örülnék"-e neki ha lánnyal csalt volna meg. inkább azt nem tudnám elfogadni, hogy nem csak a lányokhoz vonzódik.

én egyébként úgy gondolom hogy igen is lehet valaki biszex ( ma 07:01-nek ), miért ne vonzódhatna valaki mindkét nem tagjához..azt pedig kizártnak tartom hogy velem akarta volna leplezni, volt már jó pár barátnője.

ő továbbra se tartja magát annak, azt mondta csak kíváncsi volt, és izgatta a gondolat, de nem vonzódik férfiakhoz semmilyen formában. persze ez itt kicsit ellentmondásos. és arra se adott határozott választ, hogy benne lenne-e még egybe.

2011. dec. 10. 16:13
 24/57 A kérdező kommentje:
utolsó: nem lennék ilyenbe benne, a másik srácnak is van barátnője, aki nekem nagyon jó barátnőm:)
2011. dec. 10. 16:14
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
hát kamaszkorban a kíváncsiság teljesen normális (még ha itt divat is b-zizni azokat, akik ilyen kérdéseket tesznek föl) mert a hormonon eléggé megbolygatják az ember szervezetét. de ő azért már 21 éves, az már nem egészen a kísérletezős korszak szerintem. nekem ott hibádzik, hogy nem mondja egyértelműen, hogy megtenné -e még egyszer. elhiszem, hogy szereted, de ne hagyd magad megalázni!
2011. dec. 10. 16:32
 26/57 Molnar Tamás76 ***** válasza:
0%
Nem számitana.Nem a férjed,megteheti nem?Amugy hogy tudtad meg?Elmondta?Na látod,legalább nem titkolozik.
2011. dec. 10. 20:54
 27/57 A kérdező kommentje:

nem férjem, de a párom...nálam ez nem így megy hogy amíg el nem vesz valaki addig bármit megtehet.

igen elmondta...nemrég...szeptemberben történt.

2011. dec. 10. 21:22
 28/57 anonim ***** válasza:

11:15 vagyok, mégegyX elmondom kb ugyanazt, ha ugyérzed, hgoy megcsalt, arra nincs mentség, akármivel is akar magyarázkodni.

De azt hogy nektek mien a viszonyotok te látod, alapban a tény ami történt nem lenne ok egy jó kapcsolat felrugásásra.

2011. dec. 10. 21:30
 29/57 A kérdező kommentje:
köszönöm:) megértettem elsőre is a véleményed.
2011. dec. 10. 21:34
 30/57 Molnar Tamás76 ***** válasza:
35 éves vagyok.Ezt azt megéltem.Szerintem meg kell beszélni.Ne dobd ki.Elmondok valamit-most othol vagyok a gyerekeimmel,a feleségem pedig randizik egy fiuval,ma ott alszik nála,én meg ithon a gyerekekkel.Na ilyenkor mit csinálnál?még szerencséje hogy már nem izgat az egész.Ilyen is van az életben.Sajnos.
2011. dec. 10. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!