Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok ha megtudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok ha megtudnátok hogy a barátotok kipróbálta fiúval?

Figyelt kérdés

pontosabban az egyik legjobb haverjával..akivel amúgy én is nagyon jóba vagyok.

19/L, ő 21/F

2011. dec. 9. 22:48
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
83%
Hát ez szopóka, a szó minden értelmében...
2011. dec. 9. 23:32
 12/57 anonim ***** válasza:
61%
akkor én elhagynám!! ez nagyon durva!! Te jó ég! az is nagyon kemény, hogy megcsalt, NA DE HOGY EGY FIÚVAL?!szerintem itt nincs nagyon min gondolkodnod...
2011. dec. 9. 23:38
 13/57 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom már kicsit unta a puncidat és kipróbált vmi újat, nem biztos h meleg attól még h egyszer kipróbálja
2011. dec. 9. 23:41
 14/57 anonim ***** válasza:
de természetesen azért fennáll a lehetősége annak is
2011. dec. 9. 23:42
 15/57 anonim ***** válasza:
72%

jaj, ezt sok helyen olvasom, hogy attól hogy kipróbálta, attól még nem olyan,nem egy f aszt nem,biszex a gyerek és kész.ez olyan, mint amikro a csajok mondják ugyanezt, tehát enyiből csak az lezbi,biszex,b uzi, aki annak valja magát?akkora baromsá g, mint a juk a fánk közepén, de inkáb mint anettke a földön(az űrben a helye, ugyis oda vágyik)

de a kérdésre válaszolva:a megcsalás az megcsalás,ott kell hagyni a fenébe azt, aki megcsalja a másikat, az mindegy hogy kivel,mikor,miért.a lényeg ugyanaz

2011. dec. 9. 23:59
 16/57 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az egyetlen értelmes válasz erre, hogy szakíts vele! ne azért mert fiú volt az illető, hanem mert megcsalt!
2011. dec. 10. 00:14
 17/57 anonim ***** válasza:
11%

Te agyas előző előtti kommenter. Olyan hogy biszex nincs:D Az aki biszexnek mondja magát, az vagy b*zi/leszbi és ezzel áltatja magát hogy ő nem az, ő biszex, az más kategória. Vagy hetero csak valami súlyos baja van a másik nemmel (pl ha egy csajt megalázta, megcsalta a pasija, és most ezzel lázad a pasik ellen hogy ő biszex). Szal 2 lehetőség van:

-vagy egész ezidáig makójának használt, hazudott folyamatosan neked is meg magának is, hogy nyugtassa a lelkiismeretét (hogy lehetnék meleg, hiszen van csajom)

-vagy valamiért lázad a női nem ellen

2011. dec. 10. 07:01
 18/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha félreteszem minden elöitéletemet, a tény akkor is tény marad. Képzeld el, hogy ugyanazt egy barátnöddel tette volna, és dönt ugy, ahogy akkor döntenél.
2011. dec. 10. 07:09
 19/57 anonim ***** válasza:
41%
uhh, hát kiakadnék. még ha nem is csalt volna meg, hanem mondjuk előttem történt volna a dolog, akkor is kiakadnék. nem tudnék többet férfiként nézni rá. és sajnos nem tudnám meg nem történtté tenni a dolgot. rettenetesen nagyot csalódnék benne. kénytelen lennék kidobni azt hiszem.
2011. dec. 10. 11:09
 20/57 anonim ***** válasza:
Én undorodom az orális részétöl, gusztustalannak tartom, magamat pedig heteronak, de együtt 3-4 es felállásban sok dologban voltam már benne, ettöl függetlenül, ha a barátod ezt a hátad mögött csinálta, ugymond "megcsalásjelleggel", én szakitanék vele.
2011. dec. 10. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!