Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha megtudnátok hogy a barátotok kipróbálta fiúval?
pontosabban az egyik legjobb haverjával..akivel amúgy én is nagyon jóba vagyok.
19/L, ő 21/F
Nem semmi szitu... Nem tudom hogy reagálnám le de az biztos, hogy nem menne vele a szex a továbbiakban. Bármennyire is szeretem, ha meghalnék érte akkor se tudnék tovább vele lenni. Ha 4 éve voltatok együtt, akkor ami előtt csinálta volna, miért nem mondta hogy őt hajtja a kíváncsiság??? Nem volt hozzád őszinte, ez baj! :( És kérdés az hogy akkor csinálta-e még mással? És hányszor? Meg persze hogy csak lecumizta őt, más nem volt? ...
Te jó ég.. Az biztos hogy nagy csalódás lett volna nekem :(
Sajnálom hogy így történt.
Hát nálam szakítóok lenne ez, de ha vissza könyörögné magát, talán megbocsátanék, mert nagyon szeretem.
Szintén 19L és 21F
Bocs, közben látom hogy írzad, hogy bevallotta.
Hát, az érdekes beszélgetés lehetett....
miért nem szűrjük ki a féltékenységet az életünkből ?
a féltékeny szóban benne van a félelem szó , a félelem negatív érzés.
a szeretet a pozitív érzések csúcsa ,miért nem szűrjük ki minen negatív érzést és helyettesítsük szeretettel ?
ha szeretünk valakit akkor örüljünk neki ha jól érzi magát ,akár velünk akár mással, végül az életben mindenki azt kapja vissza mit kiadott a világ fele ..
másszunk ki kicsit abból a zárt kondolkodástól , abból a komfort zónából amiben az átlagos emberek be vannak zárva.
nyitottság, szabadság, pozitivitás ... ? ennél mi a jobb ?
attól függelenül milyen nemhez tartozunk , attól függetlenül mi a szexualitásunk .. legyen a szeretet és a pozitivitás az első helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!