Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok ha megtudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok ha megtudnátok hogy a barátotok kipróbálta fiúval?

Figyelt kérdés

pontosabban az egyik legjobb haverjával..akivel amúgy én is nagyon jóba vagyok.

19/L, ő 21/F

2011. dec. 9. 22:48
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
41%
valószínűleg a legtöbb nőben összeomlana róla alkotott "férfi" kép...
2012. jan. 29. 23:55
 52/57 anonim ***** válasza:
neked semmi eszed sincs? Ilyen hu**eseget kerdezni... Istenem.. Ez mar faj... Tudd mar eldonteni... =.= egyertelmu h szakitas
2012. jan. 29. 23:56
 53/57 anonim válasza:

Nem semmi szitu... Nem tudom hogy reagálnám le de az biztos, hogy nem menne vele a szex a továbbiakban. Bármennyire is szeretem, ha meghalnék érte akkor se tudnék tovább vele lenni. Ha 4 éve voltatok együtt, akkor ami előtt csinálta volna, miért nem mondta hogy őt hajtja a kíváncsiság??? Nem volt hozzád őszinte, ez baj! :( És kérdés az hogy akkor csinálta-e még mással? És hányszor? Meg persze hogy csak lecumizta őt, más nem volt? ...

Te jó ég.. Az biztos hogy nagy csalódás lett volna nekem :(

Sajnálom hogy így történt.

2012. jan. 30. 10:13
 54/57 anonim ***** válasza:

Hát nálam szakítóok lenne ez, de ha vissza könyörögné magát, talán megbocsátanék, mert nagyon szeretem.

Szintén 19L és 21F

2012. jan. 30. 10:31
 55/57 anonim ***** válasza:
De hogy a francba derült ez k? Bevallotta, vagy mit??
2013. febr. 24. 22:28
 56/57 anonim ***** válasza:

Bocs, közben látom hogy írzad, hogy bevallotta.

Hát, az érdekes beszélgetés lehetett....

2013. febr. 24. 22:39
 57/57 anonim válasza:

miért nem szűrjük ki a féltékenységet az életünkből ?

a féltékeny szóban benne van a félelem szó , a félelem negatív érzés.

a szeretet a pozitív érzések csúcsa ,miért nem szűrjük ki minen negatív érzést és helyettesítsük szeretettel ?

ha szeretünk valakit akkor örüljünk neki ha jól érzi magát ,akár velünk akár mással, végül az életben mindenki azt kapja vissza mit kiadott a világ fele ..

másszunk ki kicsit abból a zárt kondolkodástól , abból a komfort zónából amiben az átlagos emberek be vannak zárva.

nyitottság, szabadság, pozitivitás ... ? ennél mi a jobb ?

attól függelenül milyen nemhez tartozunk , attól függetlenül mi a szexualitásunk .. legyen a szeretet és a pozitivitás az első helyen.

2014. márc. 7. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!