Szeretnél tudni róla, ha régóta megcsal a párod?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 20:09
41/44 anonim válasza:
ma 09:42
Nem azt írtam, hogy a férj sejtette, hanem, hogy lebukott előtte az asszony. Tehát úgy keresett meg, hogy már tudott róla.
42/44 anonim válasza:
Nem vagyok se ló, se motor, hogy irányítsanak, ezért igen. Jobb azt tudni, és azkhoz mérni a további dolgokat, mint lebegni, és marha nagyot puffani, mikor kiderül az igazság.
43/44 anonim válasza:
ide is leírom: igazad van, és megérdemelné. Nem is az a gáz, hogy "milyen jogon szólsz bele", hanem, hogy miképpen magyaráznád ki magad? Odaáll eléd a csaj és megkérdezi: te voltál, aki beköpött? Miért tetted?
Mit mondanál erre? :)
Ezért jobb, amit írsz: hagyd őket a fenébe, ha megkérdi a csaj, mi bajod vele, legalább van egy nyomós érved. Nem állsz szóba olyan pcsával, aki neked dicsekszik ilyen gusztustalan dolgokkal.
M
44/44 anonim válasza:
Mi lett végülis?
(Nekem is volt hasonló dilemmám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!