Mennyi megtakarított pénzed van?
Mi öten élünk 140 e forintból,szóval jóval nehezebb,mint amit előzökben olvastam,h hárman élnek 180ezren.de ettől függetlenül érdekes módon mindíg van pénzünk mindenre,ami szükséges.és ezért hálás vagyok a szüleimnek,hogy ilyen normális felfogásúak,és minket is így nevelnek!!
visszatérve:úgy értettem azt,h mindíg van pénzünk arra,ami kell,hogy ha van 10 e plussz pénz,akkor azon egy pár cipőt,hanem egy csomó húst meg ieneket veszünk.és ha valami kell,mondjuk egy új tv vagy ienek,arra már fél évvel a vásárlás előtt gyűjtünk.(na jó ez mondjuk nem mindíg így van)
és nekem személyszerint annyi pénzem van,amit a mamáktől-papáktól kapok szüli meg névnapokra meg ünnepekre.
#vagy éppen rendes,szerető szülő
akarom mondani :D
Egyedül élek a gyerekemmel fizetés+gyerektartás+cs.pótlék összesen: 102 ezer Ft. A számlám sokszor minuszban van.
Miből tegyek félre? A gyerekemnek nyitottam egy gyerekszámlát, oda rakok be havi 1000 Ft. Nem sok, de ez van... Szar hónapról-hónapra élni, de vannak akik nálam rosszabb helyzetben vannak. Van lakásom, van autóm, de nem tudom, ha történne valami nagy dolog mit csinálnék?! Nem szép dolog, de szerintem a szüleimtől kérnék segítséget.
8-9 millió.
"Kicsit" munkamániás vagyok, költeni meg nem nagyon szoktam semmire. Legolcsóbb ételek, italok. Ruhák az Auschanból, Tescoból. Nekem ezek is teljesen megfelelnek. Utazni se nagyon szoktam, valahogy nem hiányoznak ezek a dolgok. Nem hinném, hogy ez az egészséges mentalitás, de én már ezt szoktam meg.
A kedves 30 milliós válaszolótól kérdezném, milyen legális munka az, amivel annyit lehet keresni, hogy ennyi megtakarításom legyen? Lehet válatonm kellene.
Nekünk kb 3 havi megtakarításunk van, de ehhez hozzátenni nem tudunk, de nem is fogy belőle. A felemelkedett törlesztőnk pillanatnyilag 100 ezer Ft, de 2 év múlva emelkedik kb 50 ezerrel. Sajnos a GYed és a családi nem futja még a törlesztést sem. :(
Jelenleg semmi, mert most cseréltük le az autót 7 személyesre (4 gyerek). 250E Ft a havi kiadásunk vidéken, lakáshitel nélkül. Efelett minden évben kell valamire költeni átlagosan kb. 1 milliót (régi ház pofozgatása, melléképület majdnem összeomlott, kocsicsere, traktor, stb.)
Sokat hajtunk mindketten. Én meg vagyok elégedve. Azt várom, mikor lehetne már nem beletenni az 1 milliót a dolgokba, akkor az megmaradna minden évben a gyerekek taníttatására meg elindítására. Még szeretnénk egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!