Mennyi megtakarított pénzed van?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy 3-4 havi pénz lenne az ideális. Van valakinek ennyi? Tényleg reális ez az érték?2009. jún. 3. 07:29
31/60 anonim válasza:
van egy kevés kb 2 havi. Most lesz nyáron az esküvőnk ugyhogy abból sajnos néha le-lecsípünk. de nagyon figyelünk hogy a legtöbb dolgot a havi keresetünkből tudjuk kigazdálkodni. Mindent átgondolunk írjuk mit költöttünk. Ez jó módszer nekünk bevált. Pl. Most szeretnék "fusi" munkát vállalni amiből több jöne be mint a havi keresetem! Nem mellesleg 25-25 autó és ango loktatás kiadásunk van!
32/60 anonim válasza:
30 millió. könnyű volt félretenni. igaz, most lesz 2 hónap múlva az esküvőnk 250 fős, úgyhogy emiatt el kell vennünk belőle 5 milliót.
33/60 anonim válasza:
30 millió? Hogy lehet könnyen félretenni ennyit.
Nekünk sajnos keveset sikerül de próbálkozunk, én 2 gyerekkel vagyok gyesen. Nagyon figyelek a kiadásainkra mert ha beüt a krach muszáj valamihez nyúlni, csak magunkra számíthatunk.
34/60 anonim válasza:
kb 150-200 ezer megtakarításunk van, amúgy szerintem nem érdemes nagyon takarékoskodni, mert a pénz könnyen inflálódik és ki tudja mit hoz a holnap! Én lakást, kocsit NEM akarok. Albit fizetek, kajára költök, meg a legszükségesebbek.
35/60 anonim válasza:
15:35 - Könnyű, ha milliomoscsemete vagy, akkor valóban, de ne itt hangoztasd... A legtöbb ember ennyit egy életen át nem tud félretenni, mázlista...
36/60 anonim válasza:
Sajnos nem tudtunk eddig meg felre tenni, de a jovo honaptol megprobalunk, igaz ezt minden honap elejen eldontjuk :))
Eddig meg nem jott ossze:(
37/60 anonim válasza:
Lepontozó!!! Mi a baj abban, hogy 3-an 180 ezerből élünk és hogy leírtam mire megy el és hogy sajnos nem tudunk félre tenni???? Írd már meg légyszíves, akár priviben is, hogy mi a nem hasznos ebben?
38/60 anonim válasza:
nem vagyok milliomos csemete. te viszont irigy vagy. csak tanulni kell egy kelendő szakmát,aztán egy jó munkahelyet kell kifogni..garantáltan lehet spórolni. nem havi szaros 100 rugóért bejárni 3 műszakba 8 általánossal betanított munkára. annyiért én fel sem kelnék az ágyból..
39/60 anonim válasza:
Baromi jó neked, hogy van egyáltalán hol dolgozni! Nekem 2 diplomám van és munkanélkül vagyok! Az ember örül, ha egyáltalán 3 műszakban 8 órát dolgozik havi 70ezerért!
40/60 anonim válasza:
Én arra lennék kiváncsi, hogy aki azt írta 5 milliója van félrerakva úgy hogy havi ezer ft-ot rakott félre 15 éve, ezt hogy csinálta. Akárhogy számolok, nekem erre nem ez az eredmény jön ki. De még akkor sem, ha 10 000-rel számolok. Hm, hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!