Az igaz hogy ha van pénzed akkor? (folyt)
Ha van pénzed akkor megkapsz mindent amit akarsz ?
Nök,ház,kocsi olyan élet amit akarsz ? tényleg mindet csak a pénz mozgatna ? Ha milliárdos vagy akkor bármit megtehetsz ? :S
Hát azért nem mindent... :)
Boldogságot,szerelmet,egészséget,örök életet biztos nem fogsz tudni akkor se megvenni.
Nemcsak a pénz mozgatja a világot. Egyik ez. Másik a szex.
Így van, pénzért mindent.
Hát az egézségel vitatkoznék mert azért nagyban hozzájárul a pénz mert nem mindegy milyen orvost és ellátásban részesülsz :) Mondjuk a rákot pont nem tudod legyözni a pénzedel de a fogadat stb... megtudod csináltatni pénzböl...
Hát a nök meg... Ha piszkosul gazdag vagy nincs az a nö aki nem fekszik vagy teszi meg azt amit mondasz mondjuk 100 milioért :D
a 20:53 :
Boldogságot igen mert ha enyi pénzem van boldog vagyok :D
Szerelmet hááát nemtudom az necces....
Egézséghez meg a pénz nagyban hozzá járul
örök életet meg senki nem tud venni :)
"Hát a nök meg... Ha piszkosul gazdag vagy nincs az a nö aki nem fekszik vagy teszi meg azt amit mondasz mondjuk 100 milioért :D"
Ha te ilyen nőt szeretnél magad mellé...
Igazándibol azért vagyok enyire elkenödve mert a bnöm tegnapellöt lépet le egy mondhatni pénzes hapsival ...
szoval... nemtudom most kicsit megingott a bizalmam a szerelem meg ilyesmiben :)
Én olyan nöre vágyom amugy aki átlag fizetés mellet is tud szeretni :)
Jó, de abba gondolj bele, hogy az milyen megalázó, amikor tudod, hogy a nőd csak elviseli hogy megdugd, amúgy meg lehányna és nem lenne veled? És hogy a hátad mögött meg kefélteti magát olyan pasikkal, akiket kíván is, és a hátad mögött rajtad röhögnek, hogy milyen lúzer vagy, hogy csak pénzért tudsz magadnak nőt vásárolni, mert különben lehányna mind?
Nekem sok kitartott barátnőm van, és mindegyik megcsalja a pasiját, és úgy újságolják, hogy a szeretőjüket mennyire imádják, a pasijuknak emg kénytelenek elviselni, hogy a farkát beléjük törli, mert jól jön a medencés ház, ruhák, utazások stb.
Lelkileg biztos, belerokkannál, arról nem beszélve, hogy ott ülnél a millóid között, és senkid nem lenne, csak érdekből, és ebbe szintén tönkre mennél lelkileg. Azt csak a nagyon tapasztalatlanok hiszik, hogy a pénztől boldog leszel. Én is ezt hittem, aztán mégse lettem tőle boldog, mert a pénzt is megszokod és NEM OKOZ BOLDOGSÁGOT, hiszen teljesen hozzászoksz és észre s eveszed, hogy sok pénzed van. Nem okoz örömet.
20.53.vagyok
Hidd el,hogy attól mert pénzed van még nem leszel boldog... Az biztos,hogy boldogít(főleg az elején),de gondolj bele,ha teljesen egyedül lennél és mindenki csak érdekből lenne veled(mert sajnos ilyen az emberek többsége)akár barátok,akár barátnő,akkor hogyan éreznéd magad a világba a pénzeddel?! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!