Milyen apa az, aki 2 gyereke közül csak az egyikre íratja életbiztosítási kedvezményezettségét és megtakarított pénzét halála esetén?
Mindegyik gyerek más feleségtől született, a nagyobbik, akit mindenben támogat az apa már 21 éves keresőképes, akiről semmilyen anyagi formában nem gondoskodik a jövőben vagy halála esetén az 2,5 éves.
Én a felesége vagyok sajnos még és nagyon el vagyok keseredve emiatt, már a válást fontolgatom.
Gondolom a támogatott nagyfiú az apa előző (másik) házasságából született, a 2,5 éves meg a te gyereked...
Az apa veletek él?!
Lehet, a nagyfiúval kapcsolatban lelkiismeretfurdalása van, mert annakidején elhagyta?!... Vagy most sürgetőbbnek érzi, hogy őróla gondoskodjon, hiszen ő ebben a pillanatban több segítségre szorul, hogy a saját lábára állhasson?!...
A picinél még ráér életbiztosítást ráíratni, nem gondolod?!
Mindkettő a saját gyereke, csak 2 házasságból. A nagyobbik már keresőképes, anyja is él, és az egyik teljes házát is már most életében átíratta rá. Azon kívül a kocsi is az övé lesz mihelyst megvan a jogsija.
A gond az, hogy ő egyrész veszélyes munkát végez, másrészt már 60 éves bármikor történhet vele valami, lehetett volna eddig is, mikor én a kicsivel gyeden voltam.
Kérdezem ha akkor vagy bármikor meghalna én itt maradnék a picivel egy fillér nélkül a nagyobbik gyerek meg hawaiozna a milliókból? Pedig a férjem nagyon jól tudja hogy anyagilag sajnos nem állna módomban még eltemetni sem.
Akkor neki nem fontos a kissebbik gyerek jövője?
Miből megy iskolába, egyetemre amikor már majd csak rám számíthat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!