Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi megtakarított pénzed van?

Mennyi megtakarított pénzed van?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy 3-4 havi pénz lenne az ideális. Van valakinek ennyi? Tényleg reális ez az érték?
2009. jún. 3. 07:29
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
kb. 500e Ft, bankszámlán. dolgozunk mindketten, de a férjem fősulira is jár, meg van lakásfelújítási hitelünk is. Aztán meg tavaly nyáron bővült a család, a picike most tíz hónapos, neki nem mondhatom, hogy "Na törpikém, még idén nyáron jó lesz a tavalyi szandálod..." mert ugyi nincs neki tavalyi, meg nő a lelkem, mint a csicsóka. Kicsit kevesebb is a keresetünk a gyed miatt, de nem baj, igyekszem időigényeseket, de olcsóbbakat főzni, meg a konyhakertre is több időt fordítok és abból is csurran-cseppen.
2009. jún. 3. 11:29
 22/60 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos semennyi,de elkezdek gyűjteni a temetésemre..:(
2009. jún. 3. 11:29
 23/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem van lekötve 1,1 M Ft. DE: Megszültem a második gyermekemet, és anyatejet adtam le a gyűjtőbe és ebből jött össze a pénz. Szóval nem a félrerakott 1000 Ft-okból. Most is Gyed-en vagyok. 83 000 Ft-ot kapok. A gázszámlánk 30 E. a villany 15 E A tankolás: 20 E Hitel: 30 E negyedévente lakásbiztosítás, ami a hitelhez kellett 7E. stb. Szóval mi is ha félre tudnánk rakni, akkor jönnek a negyedéves dolgok: Kötelező biztosítás, lakás biztosítás, súlyadó, kommunális adó. Most műszakiztatni kell a 18 éves autónkat is. Szóval Ezentúl féltrerakni nem tudunk. A munkahelyemne már felmondtak, ahogy lejárt a TGyás. Kiváncsi vagyok, akik félre tudnak rakni, mennyi pénzt keresnek havonta. Biztos nem 150-et, úgy, hogy 4-en éljenek belöle. Szülés után ugye megváltozott az alakom, alig van olyan ruha, amit fel tudok húzni. A fiam 9 éves, neki meg folyton ruhát kell venni, mert kinövi, elszakad, stb.
2009. jún. 3. 11:30
 24/60 anonim ***** válasza:
94%
Persze, egy ideális országban... Én havi kb. 80 ezer forintból élek. Most hó végén 85 ezer mínusz volt a számlámon. Ahogy jön a számlámra a pénz, már veszem is ki, hogy befizessem a lakbért és a rezsit (50 ezer), plusz a net és tévé számlát. Nem is voltam már pluszban hónapok óta.
2009. jún. 3. 11:36
 25/60 anonim ***** válasza:
93%
Ja ehhez hozzá tenném, hogy a havi 80-ból nem egyedül élek, hanem a másfél éves fiammal, gyerektartás nuku.
2009. jún. 3. 11:40
 26/60 anonim ***** válasza:
94%
Most kb:15e ft.Ilyen bér és árviszonyok mellett nehéz spórolni.
2009. jún. 3. 11:53
 27/60 anonim ***** válasza:
83%
En kulfoldio munkaval tudtam felretenni. 1200 fontot kerestem amibol kb 400-500-600-at tudtam havonta felretenni, mikor, hogy alakult, mert a tobbi elment alberletre, kajara, ruhazkodasra es eleg sokat utaztam is. Ezt mar 2 eve csinalom, meg nem tudom mikor terek haza de egyelore meg gyujtogetek max 3-4 evig. Szoval forintba kb. 390ezer forintom van fereteve es kifizettem az otthoni hitelkartyamat. De bevallom eleg koltekezo tipus vagyok, ennel lehetnek ugyesebb is ha lemondanak az utazasokrol. :( Otthon sajnos nem tudtam semmit felretenni. Minimalber, alberlet, hitelek...
2009. jún. 3. 12:04
 28/60 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos nincs megtakarított pénzünk, viszont hitelünk annál több :-(
2009. jún. 3. 12:41
 29/60 anonim ***** válasza:
94%
3 tagú családunk kb.180.000.-Ft-ból gazdálkodik, ebből a rezsi mindennel (lakáshitel, kocsi, gáz stb.) 110 körül van, a maradékból meg élünk. 2 hetente nagybevásárlás 30 ezerért. Talán 10-20 ezer marad hó végére. Több nincs a számlán, mert elment a lakásra, amit év elején vettünk. :( Talán később jobb lesz, fő a pozitív gondolkodás.... :)
2009. jún. 3. 12:57
 30/60 anonim ***** válasza:
89%
Előző vagyok. Elfelejtettem írni, hogy gyed-en vagyok.
2009. jún. 3. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!