Jogosan tartom furának, vagy esett egy kicsit rosszul?
Barátnőm nem tudott jönni mesterképzésre, mert nem volt nyelvvizsgája, így 1 évvel utánam kezdte csak el. Megkért h adjam neki oda az összes első éves jegyzetemet, mivel nagy segítség lenne neki, amúgy is levelezőn kezdte el.
Én odaadtam, de egy köszönömön kívül nem kaptam semmit. Jól esett volna mondjuk egy csoki. Vagy aznap mikor odaadtam utána elmentünk kajálni, pl meghívhatott volna. Ez még augusztusban történt, azóta nem is találkoztunk, csak kb havonta 1-2x e-mailben megkérdezzük a másiktól, h mi újság.
Vagy én gondolom ezt rosszul? Engem úgy tanítottak, h illik az ilyet, pláne nem kis dolgot viszonozni vmivel. Pl kölcsönkértem egy ismerősömtől egy könyvet a sulihoz pár hétre, de vittem neki egy tábla csokit cserébe. De azért egy teljes évi jegyzet jóval nagyobb volumenű dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!