Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan tartom furának, vagy...

Jogosan tartom furának, vagy esett egy kicsit rosszul?

Figyelt kérdés

Barátnőm nem tudott jönni mesterképzésre, mert nem volt nyelvvizsgája, így 1 évvel utánam kezdte csak el. Megkért h adjam neki oda az összes első éves jegyzetemet, mivel nagy segítség lenne neki, amúgy is levelezőn kezdte el.

Én odaadtam, de egy köszönömön kívül nem kaptam semmit. Jól esett volna mondjuk egy csoki. Vagy aznap mikor odaadtam utána elmentünk kajálni, pl meghívhatott volna. Ez még augusztusban történt, azóta nem is találkoztunk, csak kb havonta 1-2x e-mailben megkérdezzük a másiktól, h mi újság.

Vagy én gondolom ezt rosszul? Engem úgy tanítottak, h illik az ilyet, pláne nem kis dolgot viszonozni vmivel. Pl kölcsönkértem egy ismerősömtől egy könyvet a sulihoz pár hétre, de vittem neki egy tábla csokit cserébe. De azért egy teljes évi jegyzet jóval nagyobb volumenű dolog.

2012. febr. 11. 10:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
75%
+ a múltkor az egyik csoporttársamnak kerítettem konzulenst. Senki nem akar diplomadolgozókat vállalni, mindenkit elhajtottak a tanszékről. Mivel én már vállaltam kisebb-nagyobb pluszfeladatokat a tanszéken, engem ismertek, így felhívtam az egyik tanárt, hogy van egy kis probléma. Másnap már fogadták a srácot, és kezdheti a diplomamunkát. Nem kértem érte semmit, elég volt, hogy megköszönte.
2012. febr. 11. 13:10
 32/34 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes, nem pesti az egyetemem, de nálunk ez úgy működik, hogy mindenki segít, ahol tud. Sőt, mondok valami furcsát! Ha valaki szerez valami jó jegyzetet/scannelt könyvet/akármit, az kiírja a facebook csoportunkban, hogy mije van, aki kéri, annak elküldni, vagy rögtön a letöltő linket teszi ki. Senki nem vár érte vörös szőnyeget, nálunk ez egyértelmű dolog, mindenki segít, de tudja, hogy ha kell, a csoporttól ő is kap segítséget. Nem tartjuk számon, hogy ki kitől mit kapott és kinek mit adott, minden megy a nagy közösbe.
2012. febr. 11. 13:22
 33/34 anonim ***** válasza:
78%
Összefoglalom az összes választ: Túlreagáltad.Legyen nyugodt lelked és törődj bele,ha ennyire zavar esetleg mond el neki is,azért,hogy legközelebb észben tartsa.De ezért nem érdemes elhidegülnötök egymástól.
2012. febr. 11. 17:38
 34/34 anonim ***** válasza:
76%
A kérdező ici-pici lelkivilágának rosszul esett hogy nem szidtuk a barátnőjét, így lepontozott mindenkit :D
2012. febr. 11. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!