Csak én tartom furának hogy a 23 éves húgom összejött egy 41 éves pasival?
Nem hiszem.
Inkább arra gondolok hogy mivel 23 éves és még nem volt kapcsolata, "mindegy" neki. Csomószor tett már célzást arra az utóbbi időben, hogy milyen sok pasi tetszik neki, legyen az 18 vagy 40 éves.
"ma már ez teljesen elfogadott hogy sok nő az apja korabeli férfival létesít kapcsolatot" - ez régebben még sokkal inkább elfogadott volt, sőt!
Egyébként pasija és nője válogatja. Nehéz erre csak számadatok alapján mit mondani, végül is 18 év van köztük, ez elég sok, de azért szerintem nem irreális. Szerintem ne izguljatok ezen túl sokat, elvégre a húgod felnőtt nő már, nem tini, nem kisgyerek, hogy félteni kelljen a ballonkabátos cukrosbácsiktól. ;)
Az a kérdés, hogy sikerül-e összehangolni az igényeiket minden tekintetben: a szerelem, szex, anyagiak, időbeosztás stb. terén. Ha igen, és mindkét fél részéről igazi érzelmekről van szó (szeretet, szerelem és tisztelet), akkor az életkoruk pusztán két adat. :)
"23 évesen már normális szerintem,egy 18 évesnél még furcsának tartanám,21 évesen nekem is inkább a 35 feletti pasik jönnek be.mert ők olyan komolyabbak" - meg mert van kocsi, lakás, lóvé. A kényelmes valagad fuvarozva van, étterembe hurcolásznak, és csók.
Annyi eszed már nincs, hogy megkérdezed magadtól: mennyire lehet komoly egy olyan 41 éves ember, akinek van közös témája egy 23 éves csitrivel? Vicc. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!