Csak én tartom furának hogy a 23 éves húgom összejött egy 41 éves pasival?
Figyelt kérdés
Nem volt még neki barátja soha, de most összeismerkedett egy 41 éves férfival. Van már neki egy 18 éves fia (hát igen ez is érdekes, a fia korban közelebb van a tesómhoz). Amúgy a pasi nem néz ki olyan hűde idősnek (nyilván a 41 még nem öreg) amíg nem tudtam a korát 35 körülinek mondtam volna. Csak hát na, 10 évvel fiatalabb az apukánknál...2012. febr. 3. 12:18
21/26 anonim válasza:
Nem csak te tartod furának. Sokan, talán a többség, annak tartja. Mások szerint meg nem furcsa. Mindenesetre ennél már hallottunk, láttunk durvábbat.
22/26 anonim válasza:
Az apukám 41 éves, én 21. Ilyenkor eszembe jut, hogy vajon az én apám is stíröli a lányával egykorú csajokat? Vagy összeállna valamelyik barátnőmmel, ha úgy adódna? Hát nem tudom. Én sem szeretem az éretlen pötsöket, de azért ez túlzás. Az én barátom 28. Pont jónak érzem a korkülönbséget. Így nem érzem azt, hogy az "apámmal" járok.
23/26 anonim válasza:
Szerintem se normális egy ilyen kapcsolat.
24/26 anonim válasza:
Úr Isten...22 vagyok és 45 az apám.Nem semmi.Majd kinövi...
25/26 anonim válasza:
Mi fiatal szülők vagyunk,43-44 évesek.Hát, fura, de az élet produkál fura dolgokat:
A lányunk 19 éves.Egy 28 éves férfival jár.Másfél éve a férjem egy ugyanilyen"évjáratú" nővel lépett félre....:(
A fiunk 22 éves....
26/26 anonim válasza:
Mostanában tele van ilyen korkülönbséges kérdésekkel a GYK.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Azt hittem először, hogy ezt a te húgod írta ki, majdnem stimmelnek a számadatok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!