Nagyon leosztott egy rokonom. Jogosan?
A nagynéném nálam nyolc évvel idősebb. Mindketten anyukák vagyunk, egy hónap a korkülömbség a két kisgyerek közt.
Hétvégén volt egy családi összejövetel.
A babák totyogtak jobbra balra. A lánya véletlenül meglökte az enyémet, a kicsim meg elkenődött kövön. Odaléptem, megvígasztaltam. Persze, rögtön odasereglettek a rokonok, hogy mi történt.
Én annyit mondtam, hogy Semmiség, kati egy kicsit meglökte.
Erre nagynéném anyatigrist megszégyenítve, rám rontott, hogy az ő gyereke biztos nem, mit hazudozok itt, ilyenek. 5-10 percig ott szidott kiabálva mindenki előtt, anyukám állította le.
Tekintve hogy egy 15 és egy 16 hónapos kislányról beszélünk, úgy érzem nem sértettem meg senkit.
De azóta is furán viselkedik, több helyről hallom vissza, hogy engem szapul.
Mindketten hibáztatok.
A nagynénéd azért mert ok nélkül rád támad.Két kisgyereknél,főleg ha épp hogy járnak,előfordulnak ilyen balesetek.
Te meg azért mert rögtön felkaptad,vigasztaltad,ezáltal az egész család ajnározni kezdi a gyereket.Ez ugyanakkora hiba mint "anyatigrisként" védelmezni a gyerekünket.
Neked is csak annyit kellett volna tenni,hogy ha nem komoly a baj,csak ránézel a picire,és azt mondod neki" állj fel kicsim,és játssz tovább" Nagyon sokszor a gyerek azért bőg,mert az anya már ugrik..Ha nem ajnározza az anyja minden kis seggre esésnél akkor simán feláll és megy játszani..
Ebből gondolom,hogy inkább az volt a baja a nénédnek,hogy egy kis baleset miatt az egész család a te gyermekedet babusgatta..
Koppant a feje a kövön és ordítani kezdett.
Kis seggreeséseknél nincs semmi futkorászás, de ez egy nagyobb volt.
azt írtad,hogy véletlenül meglökte a másik gyerek,és elkenődött a kővőn.Ebből én nem vettem,ki hogy koppant a feje a kővőn..Mondjuk az más..Akkor megértem..
De ezért rögtön lepontozni,mert azt mertem mondani,hogy az anyukának sem kéne egyből ugrani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!