Jogosan várom el, hogy a férjem hagyjon aludni, ha fáradt vagyok?
Hát ez nehéz ügy, mert téged is meg lehet érteni, de őt is, hiszen fél 10-kor kevés felnőtt ember akar aludni (ha nem kel másnap fél 4-kor).
Esetleg ha vennél füldugót és szemmaszkot? Nekem a kollégista éveimben nagyon sokat segített.
Jogosan.
Mi is úgy éltünk, hogy hajnalban, fél 5-kor keltem. Ő is lefeküdt velem aludni 9 után, hajnalban felkelt velem és akkor netezett. Mondjuk más az internet, ahol maga választja ki, mit olvas, és más a tv, ahol gondolom sorozatot, filmet, híradót néz a párom meghatározott időpontban.
De az számomra durva, hogy meg van sértődve. Ráadásul te dolgozol, ő meg munkanélküli, ilyenkor még jobban érthető, miért is szeretnéd kipihenni magadat. Ő jobban tud alkalmazkodni hozzád, nem tisztességes, hogy nem teszi.
érthető mindkettőtök részéről. Mivel anyukáddal éltek, szerencsétlen ha felkelne, mikor te, mit tudna csinálni...bámulni a falat, ilyenkor nincs adás sem. ha később kel, képtelenség este olyan korán elaludni.
én is rossz alvó vagyok, de ha tényleg olyan kimerült és fáradt vagyok, kb 20-25perc alatt elalszom akár egy hangos TV mellett is.
Ugyanakkor az is érthető, amit te mondasz. Szerintem is próbáld ki a füldugót és a szemmaszkot!
én ahogy kelek, úgy kelteném a férjem is, hogy kísérjen le a megállóba, vagy vigyen el.
és akkor rájönne...
(nálunk ez természetes, a párom mindig fel kel velem hajnalban, holott ő később kezd jóval)
Jogos.
Ezt csinálná felkelteném fél4kor hogy akkor én megyek dolgozni,ő meg ül a gép elé és melót keres,hisz munkanélküliként most ez a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!