Milyen már, hogy a pasim elmegy aludni és itt hagy msn-en?
Figyelt kérdés
Általában 2ig beszélünk, de mondta, hogy most fáradt és elmegy aludni. Ez milyen már? Nekem tök szarul esett. Ráadásul holnap otthon lesz, nem kell dolgoznia.2011. okt. 31. 00:16
1/25 anonim 

válasza:

Lehet rosszul olvastam el amit írtál, túl fáradt vagyok gondolkodni..ez most ugye vicc?
3/25 anonim 

válasza:

egy ilyennwk mint te van párja?
5/25 A kérdező kommentje:
Nem kamu, tényleg zavar. Máskor általában 2ig vagyunk fent és addig beszélünk (hétköznap is). Most, amikor másnap nincs munka, elmegy korábban?
2011. okt. 31. 00:31
6/25 anonim 

válasza:

biztos más csajjal b*sz félre:D
korodat megkérdezhetem?:D
7/25 A kérdező kommentje:
Az nem lényeges a kérdés szempontjából. 20-30 között amúgy...
2011. okt. 31. 00:35
9/25 anonim 

válasza:

Nehezen hiszem el, hogy 20-30 között vagy, inkább 15-20 között.
Egyébként meg irigylem a problémáid...
10/25 anonim 

válasza:

Arra még nem gondoltál, ha mindennap későn fekszetek le rohadt fáradt lehet? És végre ki akarja pihenni magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!