Fura érzésem van, ürességet érzek, mikor elmegy. Miért? Volt már veletek ilyen?
Azért érzed mert amikor együtt vagytok akkor teljes a kép.:)
Ez így van rendjén,én is ezt érzem....és majd megőrülök hogy újból hozzá érhessek...
Tudtommal a "nyalakodás" is a párkapcsolat része, sőt. :o
Sakkozni, sütögetni, beszélgetni a barátaimmal is tudok. De összebújni, gyügyögni, szeretkezni csak a párommal.
Lehet jót tenne, ha végre lépnétek és lefeküdnétek (ha kész vagytok rá). De ha azt is elfecsérelt időnek érzed, valami, valahol nincs rendben és beszélned kéne róla (leginkább párodnak!).
Úristen, mennyire nem érti senki a kérdést.
Nem tudom megmondani, hogy nálad mi lehet a baj. Velem előfordult, ugyanezt éreztem, de csak akkor derült ki, hogy ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy nem akarok vele lenni igazán, amikor összeköltöztünk. Addig a várakozás felülírta a rossz érzést, mivel állandóan hiányzott, nem tudtam rendesen megtapasztalni, hogy milyen a kapcsolatunk. 3.5 évet pazaroltam erre..
Ez az egész nem jelenti, hogy a tied akár csak hasonló okból van, de sajnos nem tudok jobban segíteni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!