Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez a déja vu érzésem...

Miért van ez a déja vu érzésem gyakran?

Figyelt kérdés

volt egy hosszabb kapcsolatom 2 éve lett vége, azóta jártam még egy fiúval, de őt nem szerettem igazán. Most 3 hónapja van barátom, és újra igazán szerelmesnek érzem magam(amilyennek előtte csak abban a hosszabb kapcsolatomban) és sokszor déja vu érzésem van, h hasonló az egész, pedig teljesen más a pasi de sokszor ugyanazt hozza elő belőlem, a "szerelmes énemet". ez normális h furcsa érzés, h amióta vele vagyok gyakran eszembe jut az előző kapcsolatom, pedig előtte már rég alig gondoltam rá?

20L

2011. jún. 26. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem azért van,mert nosztalgiázol egy kicsit,szeretnél még talán abban a tudatban élni,hogy a hosszú kapcsolatodban lévő volt párod az,aki most is veled van.. de sajnos te is tudod,hogy ez nem így van.Túl gyorsan váltatok meg egymástól azzal a férfival.
2011. jún. 26. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:
2 évig jártunk és már nem volt jó, sosem kezdeném vele újra. De miközben jártunk sokáig nagyon szerelmes voltam(életemben akkor először) és most előjött a szerelem érzés újra, ez kötheti össze őket
2011. jún. 26. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
nem az a déja vu, amiről te beszélsz
2011. jún. 26. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ott a kérdésre a helyes válasz..
2011. jún. 26. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!