Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem 8-án volt meg a menzesze...

Nekem 8-án volt meg a menzeszem. Elég sűrűn együtt vagyunk a párommal.3-4napja olyan érzésem van mint ha meg akarna jönni, gyakran pisilnem is kell és néha rosszul vagyok az autóban. Lehet, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a tünet korai lenne.

Persze ha nem védekeztek lehetsz terhes, de ha 8-án volt meg én nem gondolnék tünetekre.

2010. aug. 20. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:

NEM!!! Ismételjétek már át a biológia tanulmányaitokat mielőtt gyereket akartok! Te már a sokadik vagy az utóbbi időben, aki nincs tisztában az alap dolgokkal, és már ovuláció előtt terhességi tüneteket produkálnak.

Ha 8-án jött meg, akkor még csak most a napokban van peteérésed általános esetben. De ha valami folytán korábban volt, és már megtermékenyültél, akkor is idő kell ahhoz, hogy beágyazódjon(kb.7-12 nap), és csak a beágyazódás után kezd el termelődni a hcg hormon, és utána kezdődhetnek a tünetek. Nem egyből ahogy megtermékenyültél.Úgyhogy jelenleg 2 héttel a mensid után biztos, hogy nem a terhességtől vannak a tüneteid. Vagy beképzeled, vagy felnagyítod, vagy túl nagy figyelmet szentelsz minden apró érzésedre. Úgyhogy várd meg szépen a kövi mensi napját, és ha nem jön meg, akkor lehet gondolkozni a babán. Előtte nem érdemes belelovallani magad.

2010. aug. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!