Milyen már, hogy a pasim elmegy aludni és itt hagy msn-en?
Figyelt kérdés
Általában 2ig beszélünk, de mondta, hogy most fáradt és elmegy aludni. Ez milyen már? Nekem tök szarul esett. Ráadásul holnap otthon lesz, nem kell dolgoznia.2011. okt. 31. 00:16
11/25 anonim 

válasza:

A 10-es válaszolótól kérdezném, hogy a kérdés alapján a kérdező szerinted szokott gondolkozni? :D
12/25 anonim 

válasza:

Nem hiszem, csak most jófej voltam és nem akartam leoltani. :D
13/25 anonim 

válasza:

Hát drága. Ez legyen a legnagyobb problémád az életben. Inkább pihend ki magad te is.
14/25 anonim 

válasza:

ilyenkor 4 napos munkaszünet van, ki tudja magát nappal is pihennni ez nem kifogás, mással cseveg
16/25 anonim 

válasza:

Lehet, hogy ő is baromi fárasztónak ítélt meg (mint én e kérdés alapján), és inkább nyugovóra tért.
Megértem őt :)
18/25 anonim válasza:
Nagyon egyetértek az előttem szólókkal. Bocsásd meg ezt nekem, de aki ennyire féltékeny típus, mint te (a kérdés alapján), attól menekülni kell.
Magyarázom.
Ha az ő helyébe képzeled magad, akkor látni fogod, hogy ha mindig addig maradna, amíg Te szeretnéd, az mekkora nyomás. Már-már határos lenne a lelki terrorral - tapasztalatból mondom, volt ugyanilyenben részem. Mindenkinek élete van, és saját bioritmusa - ha fáradt, akkor hagyni kell elmenni aludni. És ha ezen megsértődsz, akkor vagy nagyon éretlen vagy, vagy pedig szörnyen féltékeny. Mindkét esetben változtatnod kell.
19/25 anonim 

válasza:

Szánalmas vagy, már megbocsáss. Ráadásul hisztis liba.
20/25 anonim válasza:
Itt nincs mese, bíróság elé kell vinni a dolgot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!