Miért hiszitek azt, ha már megvan a gyerek, akkor ezzel láncra lehet verni a férfit? S miért a 3. felet kell ilyenkor leszólni?
Nem értem, hogy miért jöttök mindig a gyerek témával. Én értem, hogy nehéz 2 - 3 gyerekkel új partnert találni, de ez még nem jelenti azt, hogy akkor láncra kell verni valakit.
Sok helyen olvasom, hogy a harmadik felet szidjátok és a férfit hogy lelépett. Igaz, nem szép dolog, de sajnos ez a kapcsolatot minősíti, ha férj lelép. Akkor az már alapban belülről rohad, nemde? Nem lehet, hogy túlzottal el vagytok foglalva a gyerekkel és a férjre meg sz@rtok nagy ívben?
Sajnos én ezt látom. Sok helyen, hogy ha már megvan a gyerek, akkor nem kell ápolni a kapcsolatot. Még az újdonsült házaspár barátaimnál is látom. Amíg nem volt gyerek, addig nagy love volt, s miután jött a gyerek már az anya úgy beszélt a férfival, mint egy kutyával és csak a gyerek, gyerek, gyerek...
miért nem lehet ezeket közösen csinálni? Miért kell kizárni a férjet? No meg tudom, hogy a facebook egy idiótaság, de ott is ezt tükrözi (ismerőseimnél), hogy a gyerekről 1000 fotó fel van töltve, de a férjet meg nem is lehet látni. Nem is lehet látni, hogy ki a a büszke apa.
A 3. féllel kapcsolatban meg én úgy gondolom, ha megismerkedünk egy férfival, akkor természetes, hogy a SAJÁT boldogságunk a fontosabb, mint annak a feleségéé, ha érzünk valamit az illető iránt. A szerelmet nem lehet befolyásolni és ilyenkor kit érdekel a gyerek meg a feleség??
Én személy szerint CSAK AZÉRT nem kezdenék nős, gyerekes emberrel, mert ÉN akarok lenni az ELSŐ aki neki gyereket szül és akit elvesz. Nem akarok második lenni. Viszont nem azért nem kezdenék ilyen emberrel, mert "jaj szegény feleség, szegény baba..." kit érdekel?
Ha rossz a kapcsolat, akkor nem tök mindegy, hogy én viszem el a férjet otthonról vagy egy utánam jövő másik nő?
Ha valami rossz, úgy is előbb utóbb vége, mert az emberek nem figyelnek oda a másikra.
Én biztos vagyok benne, hogy ezek a férjek nagyon sok mindent nem kapnak meg otthon. (szeretetnyelvek...stb. érdemes utánaolvasni Gary Chapman: 5 szeretetnyelv)
Szóval mielőtt még kinyírnátok a 3. felet, inkább nézzetek ti is magatokba, hogy mikor kezdett el hanyatlani a házasság.
Érdemes feltenni a kérdést:
Mindent megtettem a másikért?
Megkérdeztem, hogy mire van szüksége?
Megkérdeztem akár egyszer is, hogy mitől érzi jobban magát, miben tudok neki segíteni hogy jobb legyen?
Odafigyeltem az apró jelekre?
Szülés után tényleg ugyanaz az ember voltam mint előtte?
stb.stb.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
NA üdv.
A vadász.
Érdekes hogy eltűnt a kérdező.... csak nem rátapintottunk a lényegre hogy bizony ő a 3. fél.....?????
Vadász....
Ha-ha-ha
11.28!
Így van pontosan ahogy írod. Nekem is nagyon gyanús volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!