Titeket zavarna ha börtönviselt apátok lenne?
Figyelt kérdés
Még kicsi a gyerek de attól félek hogy ha nagyobb lesz zavarni fogja.2012. febr. 2. 19:40
1/18 anonim válasza:
Engem zavarna nagyon..és titkolnám is.
3/18 anonim válasza:
Attól függ miért ült :D Amúgy ja, zavarna :D
4/18 A kérdező kommentje:
Nem gyilkos/bankrabló stb.
2012. febr. 2. 19:46
5/18 anonim válasza:
Jelenleg egyáltalán nincs apám!
Örülnék ha lenne, még ha "kis szépséghibával" is!
6/18 anonim válasza:
Második vagyok, én is így voltam vele mint az utolsó, 18 évesen ismertem meg, kit érdekelt hogy ült 1 évet baromságért.
7/18 anonim válasza:
Ha olyasmi, mint Bartha Zsolt a Tv-ben, vagy drogkereskedő, na ja meg a rabló, gyilkos meg ezek összessége az zavarna és én se mondanám el senkinek.
De ha pl. önhibáján kívüli dolog miatt ül, mert becsapták vagy jóhiszemű volt az megint más tészta.
8/18 anonim válasza:
Az apám még nem ült börtönben, de a fél várossal kefélt már, beleértve évfolyamtársakat is. Örülnék, ha "csak" börtönviselt lenne....
9/18 anonim válasza:
Van az a réteg, ahol erre kifejezetten büszke a gyerek, és követi a drága papát az úton.
Az emberek másik része meg még azt is szégyenli, ha a tágabb családjában van egy börtönviselt.
Nem ismerlek benneteket, így nem tudom melyik táborba tartoztok.
10/18 anonim válasza:
nem örülnék neki, és nem is dicsekednék vele, de azért jogom lenne róla tudni.... főleg miután a nem kedves ismerősök tuti elejtenének egy két megjegyzést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!