Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket ez nagyon...

Lányok! Titeket ez nagyon zavarna?

Figyelt kérdés

3 éve engedtek ki a börtönből (testi sértés de volt rá okom, amúgy nem bántanék senkit). Már kerülöm a bajt. Sokan elítélnek ha megtudják de már hozzászoktam. Lett egy barátnőm akinek nem mondtam el az elején mert nem akartam elijeszteni azt akartam hogy először ismerjen meg. Ma mondtam el neki és láttam rajta hogy eléggé meglepődött és utána egész nap szótlan volt, ha holnap is ilyen lesz megpróbálok beszélni vele. Vannak még olyan szokásaim amit ott szedtem össze de a legtöbbről már leszoktam (beszéd, stílus meg ilyenek). Amikor kijöttem bocsánatot kértem a sráctól. Tudom hogy hülyeség volt amit tettem meg az is hogy nem mondtam el az elején. Nem tudom hogy mi lesz..nem mondott rá semmit csak annyi volt amit fentebb leírtam. Titeket nagyon zavarna igaz?

27/F

2011. dec. 30. 22:33
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem megijedt a lány, de az már csak tőle függ, hogy ő képes-e így veled lenni.

Ha már kicsit több ideje jártok, és szeretitek egymást akkor lehet esélyes, hogy "próbára tesz" hogy tényleg rendesen viselkedsz-e...ez csak rajtad múlik! Mindenkinek jár egy esély!

Engem eléggé zavarna, mert én tartok a börtönviselt emberektől, én nagyon elgondolkodnék, mivel tudod mennyi rossz börtönből kikerül ember van, ami érthető is.

De ha látják hogy jól viselkedsz, és nem csinálsz semmi olyat amit nem kellene, akkor az emberek is megbékélnek és a lányok sem fognak tartani tőled, vagy a leendő párod.

Hagyd, had dolgozza fel ezt.

29N

2011. dec. 30. 22:41
 2/33 anonim ***** válasza:
40%
Engem nem. Ez nem olyan dolog, amit az ember az első időkben reklámoz.
2011. dec. 30. 22:41
 3/33 anonim ***** válasza:
94%

Igen, az az igazság, hogy nagyon zavarna. Nem fogok hazudni. Ha eleitől fogva tudom talán nem is akarlak megismerni. (Tudom nem helyes ez, de így van)

Ha nagyon szeretnélek, ismernélek tudnék adni neked "esélyt", bíznék Benned.

Remélem empatikus lesz a barátnőd és remélem Te is igazakat beszélsz...

21-L

2011. dec. 30. 22:44
 4/33 anonim ***** válasza:
37%
írtam privire, a második válaszoló vagyok.
2011. dec. 30. 22:55
 5/33 anonim ***** válasza:
36%

"Lett egy barátnőm akinek nem mondtam el az elején mert nem akartam elijeszteni azt akartam hogy először ismerjen meg. Ma mondtam el neki és láttam rajta hogy eléggé meglepődött"

Hibát követtél el. A következő barátnődnek nem kell elmondani. Ez egy különleges személyi adat, csak rád tartozik, meg egy ideig még a rendőrségre. Másnak semmi köze hozzá.

"Amikor kijöttem bocsánatot kértem a sráctól. Tudom hogy hülyeség volt amit tettem meg az is hogy nem mondtam el az elején. "

Nem kell szabadkoznod, sokkal egyszerűbb, ha nem híreszteled magadról ezt az információt.

2011. dec. 30. 23:15
 6/33 anonim ***** válasza:
87%

22:44-est én is irhattam volna

sajnálom,de igy van

24/N

2011. dec. 30. 23:16
 7/33 anonim ***** válasza:
92%

Őszinte leszek, én kírugnálak, legfőképp azért, mert eltitkoltad, én nem adtad meg nekem a választás lehetőségét, hogy eldöntsem, akarok-e veled járni vagy nem. Pedig ehhez jogom lett volna.

Ha ez elején elmondanád, akkor az "ok" alapján döntenék. Őszintén szólva kicsi az esély, hogy úgy gondoljam, hogy tényleg "volt okod" a testi sértésre, tehát elég rosszak az esélyeid, de megtetted, a következményeket egész életedben vállalnod kell.

De ha pl. magadat kellett védeni (de akkor miért ítéltek el?), akkor jogosnak tartanám, hogy volt okod, és adnék egy esélyt.

2011. dec. 30. 23:23
 8/33 anonim ***** válasza:
64%

*Ez egy különleges személyi adat, csak rád tartozik, meg egy ideig még a rendőrségre. Másnak semmi köze hozzá.

Ez szerintem nagyon nem így van. Az emberhez a múltja is hozzátartozik. Az ember a párját a múltjával együtt fogadja el. Szeretni csak azt lehet, akit tökéletesen ismersz, a múltjával együtt. Ha nem ismered, nem őt szereted, hanem azt, akinek gondolod, vagy akinek megjátssza magát. De ez a fantom nem azonos a személlyel.

2011. dec. 30. 23:25
 9/33 A kérdező kommentje:
Megértem hogy sokan félnek az ilyenektől. Tudom hogy ezt nem fogom jóvátenni sehogy de azt akarom hogy az emberek jobb embernek lássanak. Nem voltam rossz csak akkor az egyszer, nem önvédelem volt de erről most nem szeretnék beszélni. El akartam neki mondani de nem tudtam mikor. Szerintem minél később mondtam volna el annál rosszabb lenne főleg ha nem is tőlem tudná meg.
2011. dec. 30. 23:48
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

23:25

"Ez szerintem nagyon nem így van. Az emberhez a múltja is hozzátartozik."

Szerintem is el lehet mondani majd a boldog házasság 10. évében ezt a kis esetet.

De ismerkedés közben előhozakodni minden nőnek azzal, hogy figyelj, én börtönviselt vagyok, az egyszerű önsorsrontó baromság.

"Az ember a párját a múltjával együtt fogadja el. Szeretni csak azt lehet, akit tökéletesen ismersz"

Tökéletesen senkit se lehet ismerni. Mélyebb megismerésre pedig kb. a második-harmadik évtől nyílik lehetőség egy átlagos párkapcsolatban, addig még bőven a vetítés megy, még akkor is, amikor a résztvevők őszintének képzelik magukat.

2011. dec. 31. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!