Lányok! Titeket ez nagyon zavarna?
3 éve engedtek ki a börtönből (testi sértés de volt rá okom, amúgy nem bántanék senkit). Már kerülöm a bajt. Sokan elítélnek ha megtudják de már hozzászoktam. Lett egy barátnőm akinek nem mondtam el az elején mert nem akartam elijeszteni azt akartam hogy először ismerjen meg. Ma mondtam el neki és láttam rajta hogy eléggé meglepődött és utána egész nap szótlan volt, ha holnap is ilyen lesz megpróbálok beszélni vele. Vannak még olyan szokásaim amit ott szedtem össze de a legtöbbről már leszoktam (beszéd, stílus meg ilyenek). Amikor kijöttem bocsánatot kértem a sráctól. Tudom hogy hülyeség volt amit tettem meg az is hogy nem mondtam el az elején. Nem tudom hogy mi lesz..nem mondott rá semmit csak annyi volt amit fentebb leírtam. Titeket nagyon zavarna igaz?
27/F
23:48
Nem tovább szabadkoznod kell tökidegen emberek előtt, hanem megértened, hogy ebben az ügyben pont nem a nők tanácsa az, amire hallgatni kellene.
Minden normális nőt megtanítanak a nagymamái meg a tantijai meg a barátnői arra a szabályra, hogy először is börtönviselt férfival SOHA ne szűrjék össze a levet. Minden női magazinban is ezt találhatod "milyen férfiaktól óvakudjunk" fejléc alatt. Ezek után mennyire tartod taktikus lépésnek, hogy egy pár hónapos vagy hetes (azaz MINDENKÉPPEN felületes, még akkor is, ha nem annak tűnik) ismeretség idején benyögöd, hogy voltál böriben?
Nekem erről személy szerint, annyi a véleményem, hogy emberek vagyunk, tehát hibázunk. Persze először én is megpróbálnám feldolgozni az infot, de végig gondolnám úgy is, hogy én is megcsúszok néha és kapok 2. esély, én miért ne adjak...
20L
Engem nem zavarna, ha a tapasztalataim mást mutatnak, mint az előítéleteim. Minden embernek vannak sötét foltjai az életében, csak nem mindenkinek olyan könnyen visszakövethetően, mint egy börtönviseltnek. Számomra egy verekedés ugyanaz a kategória, mint az adócsalás, a feketemunka, a "kamionról leesett" cuccokkal való üzletelés. Ezeket hány tízezren csinálják, de valahogy a társadalom sokkal elnézőbb. És most nem egy visszaesően agresszív emberre gondolok, mert az teljesen más eset, hanem egy fiatalkorban megesett felelőtlen verekedésre.
Az én erkölcsi érzékem többre tartja azt, aki a tettéért vállalta a következményeket és leülte a büntetését, mint aki mondjuk hosszú évekig adót csal suttyomban.
Egy szóval engem nem zavarna, ha egyébként egy rokonszenves, szeretni való embernek ismernélek.
Azért mondtam el mert ha mástól tudta volna meg akkor az lenne hogy titkolózok meg hazudok. 2 éve ismerjük egymást és másfél éve vagyunk együtt. Nem vagyok agresszív (többször is mondtam annak az embernek hogy hagyjon) szerintem ő is tudja hogy nem bántanám SOHA.
Tegnap nem hoztam fel a témát. Először keveset beszélt de utána nagyjából olyan volt mint mielőtt megtudta csal észrevettem hogy néha folyamatosan nézett, de nem szóltam neki. Várok még egy kicsit és megpróbálom megbeszélni vele.
Engem nem zavarna, a fiatal srácok nagy része keveredett már verekedésbe. Azért ez nem olyan, mint ha gyilkos lennél. Persze megkérdezném, miért verted meg és mennyire, de van olyan ok, amiért én is verekednék, szóval el tudnám fogadni.
Mondjuk ha két év után mondanád el, akkor ziher, hogy nem tudnék többet bízni benned. A barátnődnek is az jár a fejében, hogy vajon mi mindent titkolhatsz még, mert ha ezt képes voltál 2 évig titokban tartani, akkor jövőre meg az derül ki, hogy van három gyereked, két év múlva meg az, hogy transzvesztita táncosnő voltál...? mert ennyi erővel már ez is kiderülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!