Lányok! Titeket ez nagyon zavarna?
3 éve engedtek ki a börtönből (testi sértés de volt rá okom, amúgy nem bántanék senkit). Már kerülöm a bajt. Sokan elítélnek ha megtudják de már hozzászoktam. Lett egy barátnőm akinek nem mondtam el az elején mert nem akartam elijeszteni azt akartam hogy először ismerjen meg. Ma mondtam el neki és láttam rajta hogy eléggé meglepődött és utána egész nap szótlan volt, ha holnap is ilyen lesz megpróbálok beszélni vele. Vannak még olyan szokásaim amit ott szedtem össze de a legtöbbről már leszoktam (beszéd, stílus meg ilyenek). Amikor kijöttem bocsánatot kértem a sráctól. Tudom hogy hülyeség volt amit tettem meg az is hogy nem mondtam el az elején. Nem tudom hogy mi lesz..nem mondott rá semmit csak annyi volt amit fentebb leírtam. Titeket nagyon zavarna igaz?
27/F
"Ez szerintem nagyon nem így van. Az emberhez a múltja is hozzátartozik."
Szerintem is el lehet mondani majd a boldog házasság 10. évében ezt a kis esetet.
Aha... szuper. 10 év hazugság!!!
A kérdező most másfél évnél tartott.
Azért kíváncsi lennék, hogy döntött a lány.
Hát,a testi sértés az nem mondom,hogy semmi,de mégsem olyan durva eset,főleg,ha még rájöttél,hogy nem kellett volna és bocsánatot is kértél..így gondolom.
Ha úgy ismerlek meg,aki egy jó ember,nem bántana nagyon,megbíztam benned eddig,akkor melletted maradnék,bár egy kis "emésztési idő" kell az egészhez..
És,megértem,miért nem mondtad el az elején..szerintem nem volt hazugság,jobb,hogy vártál.Simán,szerintem talán örökre eltudtad volna hallgatni vagy elég sokáig.
Szóval: engem annyira nem zavarna, ha látom benned,hogy nem egy vadállat vagy.
* nem bántana soha
Elnézést,elírtam,nem tudom merre voltak a gondolataim.
Nekem volt börtönviselt párom, bár csak 19 voltam. Ő is testi sértésért ült (kidobósrác volt).
Kezdetektől tudtam, így megvolt a lehetőségem dönteni. "Természetesen" a szüleim nem fogadták el, soha nem találkoztak vele. 10 hónapig tartott. Soha nem volt erőszakos velem.
Ha a mostani barátom bejelentené, biztos ledöbbennék és őszintén megmondom, nem biztos, hogy vele maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!