Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket ez nagyon...

Lányok! Titeket ez nagyon zavarna?

Figyelt kérdés

3 éve engedtek ki a börtönből (testi sértés de volt rá okom, amúgy nem bántanék senkit). Már kerülöm a bajt. Sokan elítélnek ha megtudják de már hozzászoktam. Lett egy barátnőm akinek nem mondtam el az elején mert nem akartam elijeszteni azt akartam hogy először ismerjen meg. Ma mondtam el neki és láttam rajta hogy eléggé meglepődött és utána egész nap szótlan volt, ha holnap is ilyen lesz megpróbálok beszélni vele. Vannak még olyan szokásaim amit ott szedtem össze de a legtöbbről már leszoktam (beszéd, stílus meg ilyenek). Amikor kijöttem bocsánatot kértem a sráctól. Tudom hogy hülyeség volt amit tettem meg az is hogy nem mondtam el az elején. Nem tudom hogy mi lesz..nem mondott rá semmit csak annyi volt amit fentebb leírtam. Titeket nagyon zavarna igaz?

27/F

2011. dec. 30. 22:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Majd írdmeg hogy mire jutottatok, habár a tények teljes ismerete nélkül nehéz eldönteni, hogy tényleg miért kerültél börtönbe és mennyire hiteles a sztorid. Ha emberként bizonyítottál a párodnak akkor ezért nem kellene elhagyjon, mert ismert téged, ha magadat adtad akkor nincs félnivalód. De mindig megmarad az, hogy még történhet ilyen ha elveszted a fejed...s akkor mi lesz, ezek normális kérdések, amik mindenki fejében megfordulnának szerintem...
2012. jan. 23. 08:12
 32/33 anonim ***** válasza:
Becsülendő, hogy azt mondod, megváltoztál és nem vagy rossz ember. Azonban képzeld magad a másik helyébe. Szerintem sokunk egy olyan embertől, aki ült testi sértésért, megijed. Ő nem ismer téged annyira, hogy előre lássa azt, később ez nem fog előfordulni, esetleg pont ellene nem fog-e előfordulni. Valószínűleg fél. Ez rossz, főleg, hogy megváltoztál, de sajnos ez egy olyan következménye, aminek sokáig fogod a levét inni.
2012. jan. 23. 11:12
 33/33 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Na szóval átgondolva és átolvasva a kommentjeidet, én úgy gondolnám, hogy egy esélyt adnék neked a lány helyében. Természetesen ez úgy értendő, hogy félteném magam a helyében és ha csak egyszer is kezet emelnél rám, akkor repülnél. Szóval én a helyében ezt tenném. Azt alapvetően meg tudnám érteni a helyében, hogy nem ezzel indítottál, azért belegondolva ez egy óriási dilemma, hogy az ember hogyan mondja el (nem is az, hogy elmondja-e). De az becsülendő, hogy végül elmondtad, én értékelném.
2012. jan. 23. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!