Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a férjem az új...

Megcsaltam a férjem az új kollégámmal! Elmondjam neki? Nem akarom hogy elhagyjon!

Figyelt kérdés

Jól megvagyunk a férjemmel 10 évvel idősebb nálam,de az új kollégámnak nem tudtam ellen állni,nagyon szégyenlem magam miatta de nagyon jó képű fickó.Én 30 éves vagyok a srác pedig 27,nem tudom mit csináljak de teljesen megőrültem,nem szeretném folytatni a sráccal de viszont félek hogy a férjemnek elmondja és esetleg meg fog zsarolni.Nem akarom tönkre tenni a házasságunkat mert egyébként jól meg vagyunk de nem bírtam ellen állni:(

Nem tudom mit csináljak...elmondjam vagy maradjon titokban?

2012. febr. 4. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 Magányos_srác válasza:
A válasz egyszerű! Soha, de soha de soha nem szabad elmondanod, ami történt! Az egy oltári nagy buta tévhit, ha elmondod és megbocsájt, akkor minden rendbe jön! Nem! Valójában ezzel csak a saját lelkiismereteden könnyítesz, rá meg rápakolsz egy terhet, amit most neked kell cipelned! Ez van! Minden tettünknek következménye van! Ez a teher a lelkiismeret furdalásod, most abban segít, hogy többet ne lépj félre! Ezt neked kell cipelned nem másnak. Én is voltam szerető, tudom milyen ez. Hogy mit érezhetsz. Én szívesen végighallgatlak, ha ez segít… egyedül neki nem mondhatod el soha!
2014. jún. 9. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!