Megcsaltam a férjem az új kollégámmal! Elmondjam neki?
Nem akarom hogy elhagyjon!
Figyelt kérdés
Jól megvagyunk a férjemmel 10 évvel idősebb nálam,de az új kollégámnak nem tudtam ellen állni,nagyon szégyenlem magam miatta de nagyon jó képű fickó.Én 30 éves vagyok a srác pedig 27,nem tudom mit csináljak de teljesen megőrültem,nem szeretném folytatni a sráccal de viszont félek hogy a férjemnek elmondja és esetleg meg fog zsarolni.Nem akarom tönkre tenni a házasságunkat mert egyébként jól meg vagyunk de nem bírtam ellen állni:(
Nem tudom mit csináljak...elmondjam vagy maradjon titokban?
Ha egyszeri botlás volt és úgy gondolod mehet minden tovább, el ne mond a férjednek! Gondold el jobban érezné magát vagy csak a te lelkiismeretfurdalásodat akarod rendezni. Miért zsarolna meg a srác?
2012. febr. 4. 20:24
22/61 anonim válasza:
Hát 20. én pont fordítva tapasztalom: ha egy nő csal akkor ribi, ha egy pasi, akkor biztos meghízott az asszony, nem szexel vele etc.
Kérdező!
Tégy belátásod, lelkiismereted szerint. Én nem akarnám tudni, ha megcsalt a párom. Amiről nem tudsz, az nem fáj. Ha te hibáztál, neked fájjon, ne a férjednek!
Aki csal, az eméssze magát a bűntudatban!
2012. febr. 4. 20:27
23/61 A kérdező kommentje:
ma 20:24
nem tudom hogy miért zsarolna meg.lehet belém szeretett és még akarna szexet később is,és esetleg nem tetszene neki hogy nem fekszem le vele..nem tudom csak megfordult a fejembe.nem nem csinálnám meg még egyszer mert így is nagyon rosszul érzem magam,igaz abba a pillanatban nagyon jó volt,de amikor kitisztult a fejem,utána senkinek nem kívánom azt az érzést..
2012. febr. 4. 20:27
24/61 anonim válasza:
Ne haragudj, ha ennyire fontos volt a szex, hogy máshol keresd, fogod Te még később is máshol keresni. Az első a vízválasztó, ha az első megcsaláson túlvagy, a kvi majd jön magától, mármint azoknál, akik egy jó kufirc miatt csábultak el. Mert a férjed ugyanaz marad, tehát Neked továbbra sem lesz elég, jön majd a következő jó pai, és Te megint mész szexelni. Aztán mondod majd, hogy jaj de rádfért..
2012. febr. 4. 20:33
25/61 anonim válasza:
Ha szex kell, ott a férjed, vagy a kétkezed...Olyan siralmas ez, mint az állatok. Te tudod, milyen ember a férjed,megbocsátaná-e. Ha nem, én inkább megtartanám magamnak a dolgot, néha jobb, ha a titok titok marad.
2012. febr. 4. 20:34
26/61 A kérdező kommentje:
a férjem ez vezérigazgató és alig van otthon,alig van időnk szexre.itt nem a jó képű pasiról van szó,semmi köze ahhoz hogy jó képű.egyszerűen na most csúnyán fogok fogalmazni..nem hajlandó rendesen megdugni!!na most így jobb?a kezemmel mit csináljak?emberből vagyok én is,nem masztizhatok egész életemben,mert a férjemnek hetente vagy 2 hetente van kedve vagy energiája.
2012. febr. 4. 20:37
27/61 anonim válasza:
Lehet a férjed is csal, ha csak 2 hetente mászik rád.
2012. febr. 4. 20:41
28/61 A kérdező kommentje:
igen az is lehet..nem tudhatom.nincs kizárva
2012. febr. 4. 20:42
29/61 anonim válasza:
De hogy van pénze az biztos jó dolog....amiért lehet hogy megdolgozik8 bár nem biztos) és ez jár érte, mond neki hogy legyen egyszerű munkás hátha több energiája marad rád, csak majd éltek minimálbérből.Akkor sem megoldás mással dugatni magad, azért van a szád másodsorban hogy beszélj vele.
2012. febr. 4. 20:43
30/61 bánomisén válasza:
És így akarod leélni az életedet, csak mert a férjed egy vezérigazgató? Ne haragudj, de most durván fogok fogalmazni: ha a pénzéért vagy vele, akkor vagy ülj le vele megbeszélni a szexuális életeteket vagy törődj bele, hogy nincs megfelelő szex, de van helyette pénz. Ha nem a pénzéért vagy vele, akkor meg keresd meg a neked való párt, akivel jó az ágyban is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!