Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a férjem az új...

Megcsaltam a férjem az új kollégámmal! Elmondjam neki? Nem akarom hogy elhagyjon!

Figyelt kérdés

Jól megvagyunk a férjemmel 10 évvel idősebb nálam,de az új kollégámnak nem tudtam ellen állni,nagyon szégyenlem magam miatta de nagyon jó képű fickó.Én 30 éves vagyok a srác pedig 27,nem tudom mit csináljak de teljesen megőrültem,nem szeretném folytatni a sráccal de viszont félek hogy a férjemnek elmondja és esetleg meg fog zsarolni.Nem akarom tönkre tenni a házasságunkat mert egyébként jól meg vagyunk de nem bírtam ellen állni:(

Nem tudom mit csináljak...elmondjam vagy maradjon titokban?

2012. febr. 4. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
12%

Semmikép ne mond el, honnan tudod hogy a párodnak épp azért nincs rád ideje mert szeretőt tart, nem tudhatod és nem tudhatja senki sem.

Ne mond el egy botlás belefér, főleg úgy ne ha nem akarod elveszíteni, ha elmondod lapátra tesz :S

2012. febr. 4. 20:45
 32/61 anonim ***** válasza:
72%
És ki is ütközött a viszonylag nagy kor különbség hátránya..
2012. febr. 4. 20:50
 33/61 anonim ***** válasza:
25%
ne mond el.próbálj megbirkózni a bűntudattal.a máikkal légy határozott.miért zsarolna?
2012. febr. 4. 20:51
 34/61 anonim ***** válasza:
88%

"azért van a szád másodsorban hogy beszélj vele."

másodsorban :D

Amúgy teljesen osztom bánomisén véleményét.

2012. febr. 4. 21:05
 35/61 anonim ***** válasza:
86%

Jobban fog égni a bőr a képedről, ha nem te mondod meg a férjednek - meg az sem utolsó dolog, hogy könnyen zsarolhatóvá váltál.

Hiába; a kor és az értelem nem egyenesen arányos egymással.

2012. febr. 4. 21:11
 36/61 anonim ***** válasza:
86%
Most kövezzetek meg, de a kérdés nekem túlságosan mesterkélt. Olyan, mintha a 15 éves húgom fogalmazta volna. Túl "steril", túlságosan művi az egész. Szóval szerintem kamu, kitaláció. Olvassátok vissza, így fogalmaz egy 30 éves hölgy? Bocs az offért.
2012. febr. 4. 21:22
 37/61 anonim ***** válasza:
93%
Tipikus uriasszonyi szokás: a férj hozza a zsozsót, az asszony pedig érezze jó magát. Ha a helyedben volnék, nem volna az a férfi, akivel lefeküdnék. Élj vele tisztességben, vagy válj el tőle. Csúnya, megbocsáthatatlan dolgot tettél. A helyében én összepakolnálak, ha rájönnék. Végtelenül megaláztad!
2012. febr. 4. 21:23
 38/61 anonim ***** válasza:
96%
Ahogyan végigolvastam a nőt, elég erős lett a gyanúm, hogy fake a kérdés.
2012. febr. 4. 21:23
 39/61 bánomisén ***** válasza:
94%

21:22

Van rá sansz, hogy kamu, de sajnos az is igaz, hogy léteznek ilyen 30 évesek is. A kor előrehaladtával nem mindenki lesz bölcsebb, érettebb, felelősségteljesebb. Akár igaz is lehet a sztori.

2012. febr. 4. 21:25
 40/61 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem képzeld magad a férjed helyébe és dönts úgy. Akarnád-e hallani vagy sem?
2012. febr. 4. 21:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!