Megcsaltam és megbocsátott. Mi lehet az oka?
több mint 1 éve vagyunk együtt. háromszor félreléptem az exemmel. először még friss volt a kapcsolat akkor, ott lebuktam. utána épp összevesztünk és nem beszéltünk egy hétig és akkor valamint a 3. is egy ilyen alkalom után volt. azokat már én mondtam el neki. miért bocsáthatott meg ennyi félrelépést? nem szeret és nem érdekli?
ne gyertek a ribanc dumákkal, mert elég csúnya összeveszések voltak, nem figyelt rám és hiányzott a törődés ezért lett megcsalás a vége.
te meg ne gyere a kifogásokkal:)
egyébként szerintem papucs
engem tuti lepontoznak, de én is félreléptem pedig nekem a férjem volt. és nekem is ez volt többek között az indok.
nem figyelt rám hosszú ideje, nem törődött velem hiányzott és ezért történt meg de velem csak egyetlen egyszer mert megbántam utána , kiderült a megcsalás majdnem válás lett a vége, de mégis megbocsátott ( végül is elismerte hogy ő is nyakig benne volt abban hogy idáig vezetett a kapcsolatunk)
tudom nem megoldás a megcsalás de nem mi vagyunk azok akiknek pálcát kell törnünk egymás felett.
megtörtént, de szeretjük egymást jobban mint valaha
lehet ez kellett ahhoz hogy felnyiljon a szemünk hogy valóban szeretjük egymást
gondolom szeret téged ezt nem tudom, de ha nem szeretne akkor nem maradna veled ,
mindenki hibázhat, mindenkinek jár egy utolsó esély!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!