Rendes, megbízható férjem van, mégis mást szeretek, megcsaltam. És nem tudom, mit tegyek?
Mindjárt lehurrognak, téged kedves Kérdező, meg mindjárt leku.rváznak, de szerintem jól tetted, hogy elmondtad.
Ha a másik férfi is viszont szeret, akkor nincs miről beszélni.
Ha Te boldog vagy, akkor teszed a legjobbat a gyerekeidnek.
Nem akkor, ha vergődsz az apjuk mellett.
Bátor nő vagy, és szerintem tedd, amit a belső hang mond.
Vagyis, amit a szíved diktál.
Különböző válaszokat fogsz kapni vagy egyik vagy másik oldalra. Először is, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.
Az én véleményem: Ha nekem ilyen rendes férjem lenne, a büdös életbe le nem cserélném másért. Lehet, szerelmes vagy, de mégiscsak az ismeretlenbe mennék a gyerekeiddel.
Ezt jól gondold meg.
Elég nagy dilemma. Ha maradsz, semmi sem lesz a régi, minden családi támogatás megszűnik feléd. az uj pasid meg még képlékeny. Nem biztos, hogy ha megkopik a szerelem, megmarad melletted a gyerekekkel. Bátor volt hogy elmondtad, csak ezzel sajna elindítottad a lavinát. Magyarul szerintem jobb ha lépsz ha már így alakult, mert otthon most már pokol lesz az életed. A gyerekek meg úgy boldogok, ha APA-anya együtt van velük.
Ezzel számolni kellett volna, de most már mindegy.
A másodikkal értek egyet.
A család egysége ilyenkor abban nyilvánul meg, hogy mindenki a "fekete bárány" ellen fordul, őt szapulja, ahelyett, hogy esetleg megpróbálnák megérteni őt és az ő szemszögéből nézni a dolgokat. A gyerekekkel zsarolni pedig a legaljasabb dolog, ezt határozottan ne engedd!
Legyél erős és tarts ki az elhatározásod mellett, akkor majd látják, hogy nem kekeckedhetnek veled.
13 év nagy idő,de nem lehet arra alapozni,hogy most jött ez a fellángolás,szerintem elmúllik majd.Érte sem fogsz mindíg ilyen nagy lángon égni és akkor mi lesz?Átállsz egy 3.-hoz?
Minden szerelem csillapodik vagy el is múllik,de attól nem kell mást keresni.Ha jó ember és minden más oké,akkor szerintem buta vagy,hogy ezt teszed.De Te érzed,mondhatunk mi akármit,ha elvette az eszed a másik férfi.
13é alatt anyi tiszteletnek ki kellett volna alakulni,hogy nem megcsalod,hanem elmondod,hogy nem jó a szex és elmentek egy szexuálpszichologushoz vagy nem tudom hová kell ezzel fordulni.
Az lett olna a tiszta,hogy elhagyod,nem megcsalod.De már késő...
Amikor férjhez mentél szerelmes voltál? Ezen azért jó ha komolyan elgondolkodsz szerintem. Nem fogom azt mondani, hogy te vagy a gonosz a sztoriban, de azt se hogy az a jó lenne neked és a családodnak ha elhagyod őket.
Mit jelent az, hogy szerelmes vagy? Mennyiben más ez a szerelem, mint a 13 évvel ezelőtti, a házasság egy életre szól, csak rosszul választottál (azt mondod a férjed szeret és rendes ember szóval valószínűleg nem ez a helyzet) vagy 10 évenként mindig újra szerelmes leszel és sosem leszel igazán boldog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!