Rendes, megbízható férjem van, mégis mást szeretek, megcsaltam. És nem tudom, mit tegyek?
Nálunk több ilyen eset is volt a környéken.
Az apjuk kihajtotta a belét, míg eközben
az anyjuk otthon unatkozott és epedezett a Bradt Pitiért..
Azután jött a válás és most már mindegyik asszony dobva van az új pasitól is.
Kell a jó? NEM !
Kell a rossz? IGEN!
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat,mindegyiket kivétel nélkül,ezeken a dolgokon vívódom én is 2 éve.Pont ezeken.A gyerekek picik még,6 és 4 évesek,én 32 vagyok.Nagyon sok ember felett törtem pálcát régebben,amit már bánok,ez valóban nem rendelésre jön,és valóban irányíthatatlan.Csak küzdeni tudsz magaddal ellene,,aztán feladod.Próbálkozol a lezárással,aztán azt is feladod,mert nem megy..Én magam egy teljesen reálisan gondolkodó,2 lábbal a földön járó embernek tartom.Mégis itt írdogálok kétségbeesésemben.A gyerekek nagyon okosak,és hihetetlen,de minden rezzenésem érzik.Nem véletlen írtam,hogy fontos,én boldog legyek,különben ők "is" zombik..Lehet színjátékban élni,de meddig.És a férjem is olyat érdemel,aki boldoggá teszi.Nehéz ez a szitu,és én sem látom a kiutat.
A férjemmel a válása után ismerkedtem meg. Viszont a lánya (!!!) mesélte, hogy ő nagyon megszenvedte az egészet, ugyanis évek óta halott volt a szülők kapcsolata, de nem mertek lépni, mert a gyerek...
Na, a gyerek szívta a mérgezett levegőt otthon, pedig ajtócsapkodás aránylag ritkán volt. De egymás mellett éltek, tapintható volt a feszültség és mindkét szülő bőszen lógatta az orrát.
Ez tartott 4-5 évig, majd a lány odaállt eléjük, hogy az ő kedvéért váljanak el végre és legyenek mosolygósak, mert ő ezt nem bírja tovább. Másnap beadták a keresetet.
Viszont ha a lány nem nyitja ki a száját, ki tudja meddig kínlódott volna három ember "jó szándékból".
Azóta az anyjának is van új partnere, akivel jól érzi magát. Vele nem beszélgettem erről, de férjemet azóta mardossa a bűntudat, hogy hány évig okozott rosszat a lányának, mert a "gyerek miatt együtt" elvet követte.
11:17
Azért, mert neked nem sikerült, nem jelenti azt, hogy másnak sem fog.
Utolsó: Na igen, azok a gyermeki megérzések... Bár volt nemrég olyan kérdés itt, ahol a gyerek össze akarta tartani a szüleit, pedig azok naponta alázták egymást. Érdekes dolgok ezek.
csak ez azért nem áll,mert 1: a gyerekek még kicsik,2: nem alázzák egymást.
én a helyedben megfordítanám a helyzetet: mi lett volna ha a férjed közli, h elmegy,elviszi a gyerekeidet,te max 2hetente láthatnád,és tudnád h a mindennapjaikban másik "anyuka" vesz ezentúl részt? beleőrülnél sztem és a férjed nőjét a gyerekek közelébe se engednéd hát még h elvigye őket.
legyél felelősségteljes,és hozz áldozatot a gyerekeidért. ha igazán szereted őket,akkor már nem lesz kérdés benned,mert a szeretet elnyomja majd a szerelmet. ami ki tudja lenne e olyan izgi ha éjjel-nappal a párod lenne,ezt se felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!