Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam és megbocsátott....

Megcsaltam és megbocsátott. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

több mint 1 éve vagyunk együtt. háromszor félreléptem az exemmel. először még friss volt a kapcsolat akkor, ott lebuktam. utána épp összevesztünk és nem beszéltünk egy hétig és akkor valamint a 3. is egy ilyen alkalom után volt. azokat már én mondtam el neki. miért bocsáthatott meg ennyi félrelépést? nem szeret és nem érdekli?

ne gyertek a ribanc dumákkal, mert elég csúnya összeveszések voltak, nem figyelt rám és hiányzott a törődés ezért lett megcsalás a vége.

2011. aug. 30. 18:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem miért vagytok együtt, hagyján, hogy ennyi idő alatt több durva vita van, de meg is csalod, őt meg nem érdekli.
2011. aug. 30. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:
30%
A nők alapból nem ribik, maximum a pasik nyomik.
2011. aug. 30. 20:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja, ja!

...és nyomizzák a ribiket!!

2011. aug. 31. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!