Megcsaltam a férjem az új kollégámmal! Elmondjam neki? Nem akarom hogy elhagyjon!
Jól megvagyunk a férjemmel 10 évvel idősebb nálam,de az új kollégámnak nem tudtam ellen állni,nagyon szégyenlem magam miatta de nagyon jó képű fickó.Én 30 éves vagyok a srác pedig 27,nem tudom mit csináljak de teljesen megőrültem,nem szeretném folytatni a sráccal de viszont félek hogy a férjemnek elmondja és esetleg meg fog zsarolni.Nem akarom tönkre tenni a házasságunkat mert egyébként jól meg vagyunk de nem bírtam ellen állni:(
Nem tudom mit csináljak...elmondjam vagy maradjon titokban?
Én a helyedben őszintén elmondanám,még mielőtt a srác tálal ki Neki.Amúgy is célszerűbb őszintének lenni,még akkor is,ha ezzel kockázatot vállalsz.Jobb most tisztázni a dolgot,mint hogy később kiderüljön,és még nagyobb patália kerekedjen belőle.Most még talán helyrehozhatod a bűnödet,pláne,ha őszinte vagy,és ha tényleg megbántad,amit tettél.
Ezzel most nem vállon akartalak veregetni,mert a hiba az hiba,és vitathatatlan,hogy bűnt követtél el,de azért én azt mondom,most mentsd,ami menthető,beleértve a házasságodat...Illetve gondolkodj el azon,ha a férjed megbocsátana Neked,vajon Te tudnál-e hű lenni Hozzá a továbbiakban,és Ő tudna-e bízni Benned?Csak akkor van értelme.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
(ki tudja, mit hoz a jövő, járhatsz még hasonló cipőben...)
A férjed megérdemli az igazságot!
Nehogy már szegény szívjon még évekig melletted, még te kitudja hány jóképű kollégáddal fogsz hemperegni az ágyban!
Szégyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!