Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a férjem az új...

Megcsaltam a férjem az új kollégámmal! Elmondjam neki? Nem akarom hogy elhagyjon!

Figyelt kérdés

Jól megvagyunk a férjemmel 10 évvel idősebb nálam,de az új kollégámnak nem tudtam ellen állni,nagyon szégyenlem magam miatta de nagyon jó képű fickó.Én 30 éves vagyok a srác pedig 27,nem tudom mit csináljak de teljesen megőrültem,nem szeretném folytatni a sráccal de viszont félek hogy a férjemnek elmondja és esetleg meg fog zsarolni.Nem akarom tönkre tenni a házasságunkat mert egyébként jól meg vagyunk de nem bírtam ellen állni:(

Nem tudom mit csináljak...elmondjam vagy maradjon titokban?

2012. febr. 4. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 bánomisén ***** válasza:
88%
*pártján - bocs
2012. febr. 4. 20:17
 12/61 anonim ***** válasza:
97%

Én a helyedben őszintén elmondanám,még mielőtt a srác tálal ki Neki.Amúgy is célszerűbb őszintének lenni,még akkor is,ha ezzel kockázatot vállalsz.Jobb most tisztázni a dolgot,mint hogy később kiderüljön,és még nagyobb patália kerekedjen belőle.Most még talán helyrehozhatod a bűnödet,pláne,ha őszinte vagy,és ha tényleg megbántad,amit tettél.

Ezzel most nem vállon akartalak veregetni,mert a hiba az hiba,és vitathatatlan,hogy bűnt követtél el,de azért én azt mondom,most mentsd,ami menthető,beleértve a házasságodat...Illetve gondolkodj el azon,ha a férjed megbocsátana Neked,vajon Te tudnál-e hű lenni Hozzá a továbbiakban,és Ő tudna-e bízni Benned?Csak akkor van értelme.

13/61 anonim ***** válasza:
89%
Akkor legyetek meg jól, már bocs, de nem mentél volna félre, ha minden rendben. Akkor ne mondd el, de hidd el, hogy megint megcsalod, mert akkor bármikor megbabonázhatnak. Próbálj beszélni a férjeddel, hogy változtassatok.
 14/61 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együtt,soha nem csábultam el!és nagyon rosszul érzem magam emiatt,de viszont már szükségem volt a szexre és arra hogy valaki megkívánjon.
2012. febr. 4. 20:18
 15/61 anonim ***** válasza:
33%

Ne ítélj, hogy ne ítéltess.

(ki tudja, mit hoz a jövő, járhatsz még hasonló cipőben...)

2012. febr. 4. 20:19
 16/61 anonim ***** válasza:
59%
na kikérem magamnak! nem MINDENKI botlik meg !!! Anyámék 26 éve házasok és egyszer sem csalták meg egymást, ez 100% !! Én is régóta vagyok együtt a párommal, volt idő mikor elhanyagolt, de eszem ágában se volt megcsalni, bár volt sok jelentkező, de én tudom mit jelent a HŰSÉG így tartottam magam hozzá. Szégyelld magad, annak a szerencsétlen férjednek meg valld be, hogy tudja milyen kis ringyó felesége van. remélem elválik tőled
 17/61 anonim ***** válasza:
66%
szégyen vagy. Az ilyenekről mint te nem tudok írni úgy h ne moderáljanak ki. De köpd szembe magad helyettem. Undorító egy nőnek nem nevezhető cafka vagy. Remélem kiderül és a pasid kivág az utcára. Ez van. Aljas szemétség amit csináltál. Rem persze amannak sem kellesz majd, és még gyereket is szülsz tőle. Kb ennyi ami neked jár. Csá jóccakát.
 18/61 anonim ***** válasza:
77%

A férjed megérdemli az igazságot!

Nehogy már szegény szívjon még évekig melletted, még te kitudja hány jóképű kollégáddal fogsz hemperegni az ágyban!

Szégyen vagy.

19/61 anonim ***** válasza:
88%
Ja, mindenki megbotlik... csak nem mindenki esik rá egy másik hapsi farkára...
2012. febr. 4. 20:20
 20/61 anonim ***** válasza:
89%
Akkor le kellett volna ülni és a férjeddel megbeszélni az igényeidet, nem idegen farkakat fogdosni. Majd elcsábulsz a következő 6 év után is aztán akkor meg majd az lesz a kifogás hogy öregszik. Egy botlás belefér, ezt kérdezed? ha ő tette volna ezt mert egy fiatalabb nőnek nem tudott ellenállni akkor hogy jönnének már a rohadt dög meg szemét hozzászólások, de ha már egy nő csinálja akkor biztos nem kapott meg mindent....szánalom a világ, mond el neki és ha tényleg olyan jól megvagytok akkor értelmes módon meg tudjátok beszélni és ha erős a kapcsolat akkor kibírja talán, de a bizalom az életben nem lesz meg soha többet. Amúgy meg semmi nem marad titokba ezt meg lehetett volna már tanulni milliónyi példán, ez itt már el van szúrva, és te szúrtad el. Inkább te mond el,mint hogy a kedves jófej bűntársad vágja peckesen a szemébe.
2012. febr. 4. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!