Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a férjem az új...

Megcsaltam a férjem az új kollégámmal! Elmondjam neki? Nem akarom hogy elhagyjon!

Figyelt kérdés

Jól megvagyunk a férjemmel 10 évvel idősebb nálam,de az új kollégámnak nem tudtam ellen állni,nagyon szégyenlem magam miatta de nagyon jó képű fickó.Én 30 éves vagyok a srác pedig 27,nem tudom mit csináljak de teljesen megőrültem,nem szeretném folytatni a sráccal de viszont félek hogy a férjemnek elmondja és esetleg meg fog zsarolni.Nem akarom tönkre tenni a házasságunkat mert egyébként jól meg vagyunk de nem bírtam ellen állni:(

Nem tudom mit csináljak...elmondjam vagy maradjon titokban?

2012. febr. 4. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Én a te helyedben nem mondanám akkor sem el, ha kényszerítenének rá,nemhogy önszántamból:D Ez komoly kérdés,mert lehet, hogy a férjed nagyon berág a dolgon,(jogosan),és te vesztesen kerülsz ki a dologból ( érzelmileg , anyagilag).A fiút pedig jó messze el kell kerülni, ha fölhozza a témát tégy úgy mint aki semmiről sem tud, tagadd le, mond, hogy álmodott. Lehet, hogy fölveszi a beszélgetéseteket és akkor már tényleg zsarolhat is.
2012. febr. 6. 00:09
 52/61 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Azóta mi történt vagy tényleg kamu a kérdés?
2012. febr. 6. 15:08
 53/61 anonim válasza:
74%

De bírom az ilyen "el ne mondd","amit nem tud az nem fáj" és hasonló fogyatékosságokat. Ha a feleségem megcsalna és elmondaná,szépen normálisan elválnánk,nem ordítanék,nem bántanám,nem akarnám megölni a harmadikat. Ha úgy derülne ki,hogy hazudott és félrekúrt,hogy ő nem vallotta be biztos szájoncsapkodnám aztán takarodhatna a f@szba.

Normális kapcsolatban az ilyesmit meg lehet beszélni (több törődés,érintés,bókok..stb),ha megcsaláshoz kell folyamodni az halott ügy. És ne nyugtasd magad azzal,hogy ő is megcsal....ebben a történetben ez lényegtelen,mert nem lehetsz biztos benne. A sok észlény arra is gondolhatna,hogy egy vezérigazgatónak lehet,hogy nem mindig a k@ráson jár az esze,nem 6-8 órákat dolgozik,sok a stressz stb.(hogy megteremtse a hasonló lotyóknak a pénzt,amiért ragaszkodik hozzá)

2012. febr. 11. 03:01
 54/61 A kérdező kommentje:
elmondtam neki.megbocsájtott.megértette hogy miért tettem.
2012. febr. 13. 10:12
 55/61 anonim ***** válasza:
Na akkor légy Boldog végre! Minden okod meg van rá!
2012. febr. 13. 11:42
 56/61 anonim ***** válasza:
12%
Kedves utolsó!Igen épületes hozzászólás volt!Kedves kérdező,ha esetleg tényleg nem mondtal el,akkor ne is!Ha meg igen,akkor kár volt!!!Egy nyugodt perced nem lesz!
2012. febr. 13. 22:15
 57/61 anonim ***** válasza:
15.24. meg egy mocskosszájú aljalény. Kéretik a hozzászólását törölni.
2012. febr. 13. 22:35
 58/61 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem nincs ezzel semmi baj, addig amíg csak a biológiai szükségleteidet elégíted ki! Rengeteg olyan embert ismerek, akik szeretik a párjukat és semmi pénzért el nem hagynák, csak éppen nem tudják rendesen kielégíteni őket. Ilyenkor kefélnek egy kiadósat és minden rendben van! Meggyőződésem, hogy épeszű és ép testű ember nem bírja ki egy életen át egyetlen partnerrel! Ez semmi más, csak biosz. Persze biztos kárálnak majd ezért, de az igazság fáj, és ha a körülöttünk lévő pároknak a 80%-a ezt csinálja! Vajon miért? Mindenki bűnös lenne? Egy francot! Ébredjetek emberek!!
2012. szept. 10. 20:58
 59/61 anonim válasza:

Szija. szerintem helyesen cselekedtel!

Egy novel torodni kell.

Nemart neha egy ilyen kis kitero.

2013. dec. 7. 19:38
 60/61 anonim válasza:
Ennyit érsz! Remélem kiderül és kivág, mint macskát.zarni! Bárkivel jobban jár, mint veled...
2014. jan. 12. 17:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!