Megcsaltam a férjem az új kollégámmal! Elmondjam neki? Nem akarom hogy elhagyjon!
Jól megvagyunk a férjemmel 10 évvel idősebb nálam,de az új kollégámnak nem tudtam ellen állni,nagyon szégyenlem magam miatta de nagyon jó képű fickó.Én 30 éves vagyok a srác pedig 27,nem tudom mit csináljak de teljesen megőrültem,nem szeretném folytatni a sráccal de viszont félek hogy a férjemnek elmondja és esetleg meg fog zsarolni.Nem akarom tönkre tenni a házasságunkat mert egyébként jól meg vagyunk de nem bírtam ellen állni:(
Nem tudom mit csináljak...elmondjam vagy maradjon titokban?
De bírom az ilyen "el ne mondd","amit nem tud az nem fáj" és hasonló fogyatékosságokat. Ha a feleségem megcsalna és elmondaná,szépen normálisan elválnánk,nem ordítanék,nem bántanám,nem akarnám megölni a harmadikat. Ha úgy derülne ki,hogy hazudott és félrekúrt,hogy ő nem vallotta be biztos szájoncsapkodnám aztán takarodhatna a f@szba.
Normális kapcsolatban az ilyesmit meg lehet beszélni (több törődés,érintés,bókok..stb),ha megcsaláshoz kell folyamodni az halott ügy. És ne nyugtasd magad azzal,hogy ő is megcsal....ebben a történetben ez lényegtelen,mert nem lehetsz biztos benne. A sok észlény arra is gondolhatna,hogy egy vezérigazgatónak lehet,hogy nem mindig a k@ráson jár az esze,nem 6-8 órákat dolgozik,sok a stressz stb.(hogy megteremtse a hasonló lotyóknak a pénzt,amiért ragaszkodik hozzá)
Szija. szerintem helyesen cselekedtel!
Egy novel torodni kell.
Nemart neha egy ilyen kis kitero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!