Árulnátok a testeteket, ha olyan helyzetbe kerülnétek, hogy nem lenne más megoldás?
Figyelt kérdés
Ha egy gyereket kéne eltartanotok és senkitől nem kapnátok támogatást. Ha annyi pénzetek se lenne, hogy kaját vegyetek, és kiakarnának rakni az albérletből, mert nem tudod fizetni a bérleti díjat?2012. febr. 4. 15:16
41/42 anonim válasza:
Utolsó:
Magam sem írhattam volna jobban.Mennyivel könnyebb egyeseknek röptében ítélkezni,mint tényszerűen belegondolni a dolgokba.
42/42 anonim válasza:
Anyaként nem,mert felelősséggel vagyok a gyerekeim sorsára,és ha már megszültem őket,akkor felelősséget vállalta irántuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!