Árulnátok a testeteket, ha olyan helyzetbe kerülnétek, hogy nem lenne más megoldás?
nem!
mindig van más megoldás,és nem kockáztatnám pl.azt,hogy emiatt a gyerekemet elvegyék tőlem.
Szerintem mint szinte mindenki,így elsőre azt mondom, hogy nem, de szerencsére nem voltam még ilyen helyzetben,így nem tudom akkor mit tennék.
De biztosan előbb keresnék más állást,legyen az bármi!!!
Olyan nincs, hogy nincs más megoldás. Maximum arra nincs más megoldás, hogy kevés munkával sokat keressen az illető. Ez esetben pénzéhes.
Csak sokan, elsősorban a feminista nők meg akarják magyarázni, hogy sok prosti azért lesz az, mert különben éhen halnának a gyerekei, blabla...
Valamilyen munkát mindig lehet találni! Csak nem biztos, hogy normálisan megfizetik. Ha kellene, akkor wc-t pucolnék, utcát sepernék, egyszerűen nincs olyan, hogy nincs más lehetőség. Csak sokakat csábít a könnyen szerzett haszon.
Nem. Mindig van más megoldás, csak széttenni a lábakat könnyebb, mint beállni a gyárba a sor mellé. Ráadásul elsüllyednék szégyenemben, ha a gyerekem azt látná, hogy az anyja egy k.rva. Mert egy idő után rájön, nem hülye.
Akkor inkább visszaköltöznék a szüleimhez, vagy egyéb rokonhoz.
Amúgy meg nem értem a kérdést, egyedülálló anya hogy nem kap egy vagon segélyt? Ha a cigányoknak összejön és megtalálják a kiskapukat, akkor? Az sem szép dolog, de legalább nem 60-as büdös, hájas, félkopasz emberkék nyalják a bimbómat. Neadjisten valamelyik állatnak az a heppje, hogy szétveri a fejemet, vagy feldug egy seprűnyelet. Mert bizony nem csak jóvágású, intelligens és tiszta férfiak veszik igénybe a k.rvák szolgáltatásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!